Így fog indulni a heted a horoszkópod szerint

Nem mindenki fog örülni a dolgok alakulásának.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
horoszkóp hétfőn reggel sors

2023. december 4.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Hétfőn valamit nagy erőkifejtéssel szeretne megoldani, de bármennyire is erőlködik, nem megy. Álljon meg egy pillanatra, lépjen hátrébb egy lépéssel, és gondolja újra a stratégiát. Lehet, hogy egyszerűen nem jó helyen próbálkozik!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma egy problémára vagy egy kialakult helyzetre valaki könnyű, kész megoldást kínálhat, ám azért ne dobjon el csapot, papot, nem biztos, hogy ez lesz a tökéletes. Nézzen utána alaposan mindennek, gondolkodjon, nehogy a régi probléma helyett csak újakat generáljon végül maga körül.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Hold ma a Szűz jegyébe lép, ami igazán jó hír, mert szuper hatékonnyá teszi a munkát, ügyintézést, takarítást. Hétfőn tehát igazán flottul halad minden feladattal, és nagyot lép előre.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma olyan szituációba kerülhet, amikor nagy lesz önben a kísértés, hogy átlépjen egy határt, melyet éppen ön húzott meg saját magának. Jól gondolja meg, mert nem véletlenül döntött a múltkor úgy, hogy eddig, és nem tovább...

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Hétfőn indíttatást érez magában, hogy olyasmit is megtegyen, olyan megoldást keressen, amelyet eddig nem mert, vagy nem akart valamilyen okból. Jól teszi, hogy kísérletezik, mert most áttörést érhet el egy feladatában.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Vannak problémák, melyek megoldásával teljesen felesleges az időt vesztegetni, mivel az összkép szempontjából nincs igazán jelentőségük. Ma éppen egy ilyenbe ütközik bele. A Szűz Hold hatékonnyá teszi, csak ne vesszen el a részletekben – ez pont egy ilyen részletkérdés, amit át kell lépni.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ha képes átlátni valaki manipulációján, és megérteni, mit akar elrejteni ön elől, akkor már félig el is érte a sikert. Hétfőn ez a személy arra próbálja rávenni, hogy hiányos információk alapján döntsön egy helyzetben. Ne hagyja magát!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Szűz Hold most remekül „leföldeli” az energiáit, így tényleg hatékonyan tud haladni bármivel. Ne vesztegesse el ezt a napot csip-csup ügyekre! Koncentráljon, és csináljon meg, amit csak tud, előre.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma valaki, akiről már azt hitte, hogy jól ismeri, egy új oldaláról mutatkozik meg, ami miatt talán más szemmel néz rá mostantól. A kérdés az, hogy ez az új ember melyik polcra kerül önnél? Szimpatikusabb lett, vagy épp ellenkezőleg?

Bak (12. 22.–01. 20.)

Hétfőn valahogy magával ragadja a környezete lelkesedése egy ügyben, pedig ön talán nem is tartja azt olyan fontosnak. Megesik, hogy nem tudjuk kivonni magunkat a mások által gerjesztett hangulatból, mivel nem szeretnénk megsérteni senkit...

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Hétfőn a Szűz Hold lesz a segítségére minden aprólékos, precizitást igénylő feladatban. Most hihetetlenül jól tud fókuszálni, és ebből nem is tudja kizökkenteni senki – pedig vannak próbálkozások...

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma valahogy tisztábban látja a dolgokat, és mentes a túlzásoktól, így nagyon jó döntéseket tud hozni. Most érdemes átgondolni a hosszú távra szóló terveket! Nemcsak saját magának lesz ezzel hasznára, hanem másoknak is segít.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás