Heti horoszkóp: Skorpió! Bátrabban a gyengéd vallomásokkal!





A Skorpió helyezzen nagyobb hangsúlyt a magánéletére! A Szűz pedig próbáljon nyugodtabban viszonyulni a körülötte lévő rejtélyekhez!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.18.
Módosítva: 2023.12.18.
horoszkóp csillagjegy heti horoszkóp

Kos
III. 21.–IV. 20.
Eseményekben gazdag napok jönnek. Figyelj arra, hogy ebben az időszakban ne hagyatkozz csupán a megérzéseidre. Az anyagi gondjaid leküzdhetők, ezt lassan, de biztosan meg is tapasztalod, ám ebben a helyzetben kizárólag saját magadra tudsz támaszkodni. Szedd össze magad, erősítsd meg a lelkedet is! A hét végére a szerencse kézen fog és segíti a lépéseidet.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Lehetőséged lesz vezetői minőségben is megmutatni magad. Nyisd meg szívedet és elmédet a változás felé. Ahhoz, hogy elnyerd a kollégáid bizalmát, kompromisszumot kell kötnöd bizonyos helyzetekben. Koncentrálj a céljaidra, hogy ne veszítsd el a motivációdat. Ha többet szeretnél kapni, mint amennyi van, ne utasítsd el az együttműködési ajánlatokat.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A hét második felében fennáll a veszélye, hogy csalódsz pár régi munkatársadban, és a kapcsolatod zsákutcába kerül velük. Bár nehéz lesz észrevenni, de egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz. Lehetőséged lesz arra, hogy növeld a tekintélyed, és megtaláld a közös nyelvet a legnehezebb emberekkel is. Ezen a hétvégén egy vidám buli és egy romantikus randevú is vár rád.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Célszerű nem halogatni a feladatokat, inkább igyekezz gyorsan befejezni minden határidős megoldandót, hogy aztán több időt és figyelmet fordíthass az ünnepi készülődésre. Ahhoz, hogy jól alakuljanak a dolgaid, figyelembe kell venned mások érdekeit is. Kedvező időszak ez az üzletkötésre, új állás keresésére. Ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, cselekedj.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Ezen a héten lehet, hogy nem fog tetszeni, ami körülötted zajlik, de ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, légy udvarias, diplomatikus. Próbáld elűzni a szomorú, depresszív gondolatokat. A hét közepén hasznot hozhat az, hogy gyorsan meg tudod találni bárkivel a közös hangot. Fontold meg az új lehetőségek keresését. A hétvégén fordíts több figyelmet a szeretteidre.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ezen a héten az a feladatod, hogy lelkiismeretesen végezd a tennivalóidat, hiszen remek üzleti érzéked van és rátermettségben sem szenvedsz hiányt. Ne légy túlzottan kíváncsi, próbálj nyugodtan viszonyulni a körülötted lévő rejtélyekhez. Ne izgasd magad, koncentrálj a fontos dolgokra. Lehetnek viták, nézeteltérések a családban, de próbáld meg elsimítani azokat.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Az optimizmus és a rugalmasság ügyes kombinációja mutatkozik meg a napokban a viselkedésedben, és ezzel ügyesen fel tudod hívni magadra mások figyelmét. Dolgozz keményen, és a szakmai sikereid célt érnek. Eluralkodott rajtad a szorongás érzése, de emlékezz: a változás nem csak fájdalomhoz és magányhoz vezethet. Sőt! A hét végén lehetőséged nyílik rá, hogy ezt meglásd, és jobbra változtasd az életedet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A vállaidon hordozod a családod gondjait, ami rengeteg terhet ró rád, így nem véletlenül érzed magad néha tehetetlennek és reménytelenül fáradtnak. Az út során észrevétlenül teszel szert értékes tapasztalatokra, és megismersz valakit, aki sokat lendít a helyzet megoldásán. Ne feledkezz meg azonban a magánéletedről sem, és különösen ne félj a gyengéd vallomásoktól!

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Keményen kell dolgoznod, hogy minden feladatodat elvégezd az ünnepek előtt. Nyugodtan és körültekintően vedd tudomásul a kritikát, így időben kijavíthatod a hibákat. A hét közepén egy információ hamisnak bizonyulhat, de ezt kezeld visszafogottan, különben a kemény megjegyzéseid megnehezítik az életedet. Otthon nagy lesz a nyüzsgés, amit élvezni fogsz.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nem zárható ki pár rossz szándékú támadás az irányodba a hét elején, ami lehet akár bosszantó rokonok alaptalan követelése is. A csillagok azt üzenik: hagyd figyelmen kívül az értelmetlen kéréseket. Egy fárasztó és kaotikus kezdet után friss erővel vághatsz neki a munkának. Olyan emberekkel kommunikálj, akiket kedvelsz. Szerdán külső segítség nélkül kell megvédened az érdekeidet. A hétvégén elragad az ünnepi forgatag.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Izgalmas találkozókkal lesz tele az elkövetkezendő időszak. Ez egy kiváló hét egy új kapcsolat megkezdésére vagy egy eljegyzésre, esetleg házasságkötésre. A csillagok azt ígérik, hogy a mostanában létrejött kapcsolatok hosszú távra szólnak majd. Akik ugyanis ebben az időszakban kötik össze az életüket, azok könnyebben tudják megőrizni a belső békét a legnehezebb helyzetben is.

Halak
II. 20.–III. 20.
Jöhet végre egy kis könnyed, boldogabb időszak. Engedj meg magadnak egy rövid szünetet minden rutintevékenységben. Nyisd ki a szíved a világnak és figyelj. Egy kirándulás a szülői házba talán segít jobban megérteni önmagadat és a családodat is. Ez az időszak pont jó lesz arra, hogy elengedd a sérelmeket, és megtanulj önállóan élni, dönteni, szeretni. Végre, ahogy te akarod.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás