Előcsalogatjuk a belső démonjaidat: melyik arc a legijesztőbb?





Elgondolkozott már azon, milyen titkok rejtőznek a tudatalattid mélyén? Néhány kellemetlen információval szembesülhetsz a választásod alapján!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.10.
Szondi-teszt szimpátia késztetés félelem

Szondi Lipót, a XX. század kiemelkedő pszichiátere és idegorvosa dolgozta ki a Szondi-tesztet, mely azon alapul, hogy az emberi választásokat az ösztönök befolyásolják. Az alábbi képeken pszichiátriai kezelés alatt álló emberek láthatók. Szondi elgondolása szerint működik a „hasonló a hasonlót választja elv”, így azokat látjuk szimpatikusabbnak, akikkel hasonlítunk valamiben. A teszt teljes kiértékelése komoly pszichológiai munka, de egy egyszerűbb formában megpróbáljuk megmutatni a félelmeidet, késztetéseidet az alapján, hogy melyik arcot találod a legrémisztőbbnek!

Az első képet választottad? Ez azt sugallja, hogy tekintélyes személyek rossz bánásmódjával kellett szembenézned, ami miatt kialakult az a késztetés benned, hogy a legkülönfélébb helyzetekben átvedd az irányítást.

A második kép alapján ügyesen kordában tudod tartani az impulzusait, hogy elkerüld mások felbosszantását. A negatív érzelmek elfojtása azonban veszélyt is hordoz, nyomás alatt olyan lehetsz, akár egy vulkán, amely kitörni készül.

A harmadik kép kiválasztása arról árulkodik, hogy álmodozó típus vagy, nem szívesen lépsz túl a komfortzónádon. Az elméd túlzottan aktív, kissé hiperaktív vagy, amit a szabályok maximális követésével próbálsz kompenzálni.

A negyedik kép szerint nehézséget okozhat számodra a mély kapcsolatok kialakítása. Bár társas személynek tűnsz és látszólag élvezed az összejöveteleket, kissé közönyös vagy, belül felbukkanhat a magány és az elszigeteltség érzése. 

Az ötödik személy elsőre szerénynek tűnik. Ha őt választottad, elmondható rólad, hogy imádsz a reflektorfényben lenni és felhívni magadra a figyelmet. Exhibicionista vagy, azt akarod, hogy olyannak fogadjanak el, amilyen vagy.

A hatodik kép a méltatlanság és a bűntudat érzéseivel való küzdelemre utal. Igyekszel elterelni ezekről az érzésekről a saját figyelmed, de tovább nehezíti a helyzetet, hogy hajlamos vagy magadra venni mások problémáit, amitől kedvtelenné válsz.

A hetedik kép alapján te valószínűleg nem szereted a káoszt és a zajt. A lelked mélyén energikus vagy, de ezt magadban tartod, mert úgy érzed, hogy ha teret engedsz a benned lévő izgatottságnak, az fanatikussá és kicsapongóvá tehet. Jellemző rád, hogy inkább mindig visszafogottan viselkedsz.

A nyolcadik kép emlékeztethet egy múltbeli zaklatásra vagy traumára, ami arra is késztethet, hogy erősen ragaszkodj a férfiasságod vagy a nőiességed kimutatásához. Az elfogadás iránti vágy miatt inkább követed a tömeget és bizonyos helyzetekben elnyomod az egyéniséged.





 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás