RETRO RÁDIÓ

A Kos fejjel megy ma a falnak, de nemes célért küzdhet

Az igazságérzete nem hagyja, hogy feladja a küzdelmeket. Különösen jogos a harca, ha nemcsak önmagáért, de másokért is ki akar állni. És milyen jól teszi, hogy kitartó! Ma váratlanul nagy eredményt érhet el valamiben.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.01.
bak merkúr érzés esemény horoszkóp

2023. december 1.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az igazságérzete nem hagyja, hogy feladja a küzdelmeket. Különösen jogos a harca, ha nemcsak önmagáért, de másokért is ki akar állni. És milyen jól teszi, hogy kitartó! Ma váratlanul nagy eredményt érhet el valamiben.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Annyi minden van önben, amit szívesen kimondana vagy megtenne. Ha szerelemről és romantikáról van szó, nyugodtan tegyen egy lépést. A munkahelyen is kedveznek a körülmények ahhoz, hogy kezdeményezzen. Most erősen lejt ön felé a pálya, használja ki.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr ma a Bak jegyébe lép, és leegyszerűsíti a kommunikációt. Ez végre tiszta helyzetet teremt egy sor kérdésben, amire már nagy szükség van. Váratlanul sikert érhet el egy olyan üggyel is, amiről magában már kezdett lemondani – és most tessék, mégis győzedelmeskedik!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy érzékeny kérdés kerülhet napirendre a mai nap folyamán, és nehéz helyzetbe kerülhet, ha a véleményét várják. Előfordulhat ugyanis, hogy senkit sem szeretne megbántani, és egyik oldallal sem ért teljesen egyet.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold ma délután már az Oroszlán jegyébe lép. Érzelmes, romantikus estének nézhet elébe. A szerelem, az érzelmek ma elsőrendű fontossággal bírnak az ön számára. Az érzések áramlásának jót tesz, ha romantikus környezetet tud megteremteni. Gyújtson gyertyát, karácsonyi fényeket!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai legmeghatározóbb bolygóállás, hogy a Merkúr a Bak jegyébe lép. Ez ráadásul több héten keresztül egyszerűbbé teszi a dolgát. Jóval könnyebben szót ért másokkal, és ez harmonikussá teszi az otthonában is a hangulatot.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy kisebb-nagyobb extra munkával egész jó kis pluszjövedelemre tehet szert. Az is lehet, hogy nem kifejezetten önnek kell dolgoznia, hanem valaki másokat kell munkára fognia, betanítania, vagy a munkájukra felügyelnie. Mindenképpen nagyobb felelősséggel jár, amit csinál.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy helyzetben azt élheti meg, hogy a dolgok egyszerre csak a helyükre pattannak. Talán egy találkozás vagy egy beszélgetés okozza mindezt, de az is lehet, hogy egy esemény vagy egy hír hatására fogalmazódik meg önben ez az érzés.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Rengeteg energiája van és tele van szenvedéllyel. Használja arra, hogy ma nagy eredményeket érjen el, kitűnjön a tömegből, és átvegye a saját élete felett az irányítást. Lehetséges, hogy a munkahelyén lesz is ebből egy-két konfliktusa, de nem baj, a szerencse most az ön oldalán áll.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Merkúr a Bak jegyébe lép, és innentől kezdve egyértelmű helyzeteket teremt. Most igazán meg tudja csillogtatni a képességeit, és rövidre vág egy olyan helyzetet, amivel a többiek hosszasan bajlódnak.


Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön mindig is szeretett a saját erejére támaszkodni, és nehezére esik, ha segítséget kell kérnie. Márpedig a mai napon még erre is sor kerülhet. Tart tőle, hogy ez kiszolgáltatottá teszi, pedig ez nem igaz. Bízzon jobban az emberekben!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma olyan gondolatai, ötleteid támadnak, vagy olyan javaslatot, ötletet hall, melyek elsőre talán túlságosan elbizakodottnak tűnnek. Talán így is van, de ha jól belegondol, ez nem biztos, hogy az elképzelés összes elemére igaz. Gondolja csak át újra!

 

Ezeket olvastad már?
Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás