Ember legyen a talpán, aki megfejti ezeknek a csillagjegyeknek az érzéseit!





Vannak, akik nem szeretik kimondani, mi kavarog bennük. Három csillagjegynél különösen nehéz elérni, hogy érzelmileg megnyíljanak!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.02.
Módosítva: 2023.11.02.
csillagjegy Vízöntő érzelemvilág skorpió

Időnként találkoztunk olyan emberekkel, akiknek megvan az a képességük, hogy elfedjék az érzelmeiket. Néha te is azon kapod magad, hogy csak elmélkedsz: „Mi zajlik a fejükben és a szívükben?” Eláruljuk, kiket nehéz megfejteni!

 Te könnyen megnyílsz? (Fotó: Pexels)

Skorpió 

Veleszületett képessége, hogy elrejti érzéseit, ami gyakran a javára válik, másokat viszont frusztrálttá tesz. De miért ilyen? Nos, a Skorpió számára a bizalom olyan, mint egy ritka drágakő. Nem fedi fel kincseit, ha nem biztos abban, hogy biztonságos kezekben van. Ő inkább adatokat tárol és jegyzeteket készít. 

Bak 

Olyan, mint egy áthatolhatatlan erőd. De ne hagyd, hogy megtévesszen, abban az erődben érzelmek tárháza lapul. Higgadt és elszánt, a logikát, a kötelességet és a felelősséget helyezi előtérbe az érzelmi megnyilvánulásokkal szemben. Ő az, aki zavartalanul, szorgalmasan dolgozik akkor is, ha eluralkodik a káosz körülötte.

Vízöntő

Különös és kiszámíthatatlan természetéről ismert, a logikát helyezi előtérbe az érzésekkel szemben. Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmei, nagyon is vannak, csak másképp dolgozza fel azokat. Számára az érzelmek összetett rejtvények, amelyeket elsősorban elemezni kell. Csak arra vár, hogy megértsék.





 





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás