Nagy változást tartogatnak a bolygók ennek a csillagjegynek





Kiderült, mit jósolnak a csillagok szombatra.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.16.
horoszkóp változás Szűzek

2023. szeptember 16.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton valaki egy érdekes összefüggésre, vagy tényre hívhatja fel a figyelmét és elképzelhető, hogy ez elültet a fejében egy gondolatot, amely talán egész nap nem is hagyja nyugodni. Ha így van, igyekezzen utána nézni, lehet, hogy meg fog lepődni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Elképzelhető, hogy a helyzet megkívánja most az alkalmazkodást, és meg kell tennie egy utat, amihez semmi kedve. Legyen azonban okos és szervezett! Tervezzen meg minden lépést, készítsen listát, tervet, ne menet közben próbáljon improvizálni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Időnként hajlamos a túldramatizálásra. Most szinte teljesen biztos, hogy meglehetősen túloz, ráadásul a negatív irányba. A helyzet ugyanis egyáltalán nem rossz, csak néhányan a környezetében szeretnék önnel elhitetni...

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton elgondolkozik a nagy kérdéseken, és talán úgy érzi, hogy az élete valamely területén válaszút elé érkezett. A döntéshez előbb önmagával kell tisztában lennie. Kitalálni, mit szeretne, mire alkalmas és megismerni, megtudni néhány dolgot önmagáról.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön akkor igazán boldog, ha van ön előtt egy cél, vannak kihívások és a környezete is pozitív jelzéseket ad vissza önnek. Ma egy negatív megjegyzés miatt meginog a hited önmagában. Ne csak azt nézze azonban, hogy mi hangzik el, hanem azt is, hogy ki mondja...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygók jelzése szerint azon járnak a gondolatai, hogy valami nagy változást vigyen véghez az élete egy területén. Ha pedig így van, akkor szombaton legyen nyitott és figyeljen a hírekre. Megkaphatja ugyanis azt az információt, amire szüksége van a kezdéshez!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton valaki a segítségére szorulhat és önnek el kell döntenie, hogy a saját sürgős feladataival törődik, vagy pedig mindent félretéve megpróbálja támogatni őt. Nehéz döntés lehet önnek mindez, mivel segítőkész. Egy ügyes húzással elérheti, hogy a kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai napja arról szólhat, hogy minden körülmények között be kell tartani a fontossági sorrendet. Lehet ugyanis, hogy nagy lesz önben a kísértés, hogy egy szórakoztató dolgot előbbre vegyen, de tudnia kell, minek mi a prioritása, hogy mi a fontosabb.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon vidám napja lehet szombaton! Valahogy könnyen szót ért mindenkivel, és szívesen van ma emberek közt. Ha még nincs programja, feltétlenül szervezzen baráti találkozót. Szingliknek a randi javasolt!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma kiderülhet, hogy egy félelme, aggodalma megalapozatlan és fellélegezhet végre. Ennek fényében viszont érdemes lehet újraértékelni a saját és a szerettei helyzetét is. Jó híreket kaphat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szombaton vegyes hatások érvényesülnek, így ne lepődjön meg, ha kissé úgy érzi majd magát, mint egy hullámvasúton. A napján belül lesz egy mélypont, de azután minden bizonnyal lesz egy csúcspont is. Kezdetben minden egy irányba, lefelé halad. Hamar túl lesz rajta, és irány fel!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szombaton ügyesen és kreatívan kell kezelnie egy feszültséget, amely talán ön és egy közelálló között lobban fel. Legyen kíméletes, igyekezzen figyelembe venni, hogy az illető nagy lelki nyomás alatt állhat. Ha kell, vonuljon most vissza!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás