Heti horoszkóp: Halak! Lépj tovább!





Hiába minden erőfeszítés, a Halak jobban jár, ha elengedi ezt a kapcsolatot. Nincs értelme egy olyan emberhez ragaszkodni, aki már nem szereti.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.18.
horoszkóp Halak továbbhaladás

Kos
III. 21.–IV. 20.
Egészen véletlenül találkozhatsz a héten a régi szerelmeddel. A csillagok azt üzenik: ne utasítsd el azonnal a közeledését, de ne is menj a dolgok elé. Ha úgy érzed, adhatsz még egy esélyt, de valószínűleg nem véletlenül vagytok már külön. Az emberek általában nehezen változnak, és nem biztos, hogy ő dolgozott az érzésein és a hozzáállásán az elmúlt időszak alatt.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Légy óvatos, figyelj a kommunikációdra. Ha lehet, ne mondj semmi felesleges, nem odaillő, bántó dolgot, nehogy megsértsd a választottad. Ha azonban mostanában egyedül találtad magad, és ezért hirtelen szomorúság öntött el, ne ülj otthon, inkább menj el meglátogatni a számodra kedves embereket, vagy egyszerűen ülj be egy kellemes helyre, ahol zene szól.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A kapcsolatodban kezdenek megjelenni a komoly, mély érzelmek. Ettől kissé megijedtél, hiszen régóta vágytál egy tiszta érzésekkel átszőtt szerelemre, de attól tartasz, hogy valahogy elrontod. Próbálj meg nem idegeskedni, és nem siettetni a dolgokat, mert ez csak elriasztja a kedvesedet. Ha békén hagyod és csak engeded, hogy szeressen, lassan jöhet a házasság!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Kedden és szerdán inkább ne randevúzz, ezek a napok tele lesznek nyüzsgéssel, feszültséggel, úgysem tudnál figyelni a kiszemeltedre. A hét végén azonban szédületes napok, vad romantika vár rátok. Az érzelmeid kifejezésével azonban légy fukar, mert a szenvedélyek lanyhulásával valósabb képet kapsz a másikról, ami nem is biztos, hogy annyira a kedvedre való.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Több játékot és kacér elemet vigyél be a kapcsolatodba, mert természetesen a szerelem csodálatos étel, de néha kell hozzá némi különleges fűszerezés. Ha teheted, szervezz meg egy pikánsabb randevút, a partnered nem fog tiltakozni ellene. Nyugodtan viselkedj kiszámíthatatlanul, flörtölj, légy vidám és ezzel őrülten féltékennyé teheted a partneredet. Néha belefér! Izgalmat, szenvedélyt ad a kapcsolathoz!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A héten a Szűz sokkal agresszívebb lehet a szokásosnál! Ez nem rossz a munkában, de szerelmi téren sok problémát okozhat. Nem valószínű, hogy a társad türelmesen elviseli a támadásaidat. Sajnos zsigerből megpróbál majd válaszolgatni, és egész nap azon fogtok majd vitatkozni, hogy kinek van igaza és ki téved. Vedd elő a higgadtabb énedet és ne piszkáld a szerelmedet!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Figyelj oda az érzelmi állapotodra, ugyanis nem lenne célszerű, ha a kedvesedre terhelnéd minden gondodat. Egy ideje úgy érzed, hogy a szerelmed nem igazán figyel rád, nem aggódik érted annyit, mint amennyit elvárnál tőle, ám a csillagok szerint ez a csalódottság nem biztos, hogy jogos. Szombaton egy romantikus este lehetővé teszi, hogy más szemmel nézzetek a világra.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Harmónia uralja a mindennapjaidat és ez lehetővé teszi, hogy őszintén mosolyogj a világra. A rokonokkal kapcsolatos problémák némileg megváltoztathatják a terveidet, de minden a lehető legjobban fog menni. Ne engedd be a negatív embereket az életedbe, kerüld őket messzire. Próbálj meg több időt kettesben tölteni a szerelmeddel, beszélgessetek, utazgassatok.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Bízol a vonzerődben, ezért még ezt az átmeneti „lehűlést” is könnyedén átvészeled a kedveseddel, minden hisztéria nélkül. Tudod, hogy mindez csak átmeneti állapot és minden rossz elmúlik egyszer. Ha pedig nem változik a helyzet, jöhet a változás és könnyen új kapcsolatban találhatod magad. Addig is, légy türelemmel, vegyél pár nagy levegőt, aztán valamelyik irányba úgyis eltolódik a helyzet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A hét első fele nem lesz túl sikeres számodra. A rózsaszín ködbe tekert elképzeléseid, vágyaid egy kis időre szinte összeomlanak. A hét közepétől azonban gyors javulás érkezik az életed minden területére. Eloszlanak a gondok és rögtön más színben látod majd a világot, csak legyen türelmed kivárni, és nem másokat hibáztatni mindenért. Szenvedélyes randevú vár rád.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ezen a héten a romantika válik az életed legfontosabb részévé. Hitet és optimizmust kelt benned ez az érzés, amely beköltözött az életedbe. Végre úgy érzed: nyugodtan, bátran lehetsz szerelmes, hiszen viszonozzák az érzelmeidet, sőt, komoly bátorítást is kapsz minden nap a folytatáshoz. Ebből még hosszú távú dolgok sülhetnek ki, de mégis vigyázz a szabadságodra is.

Halak
II. 20.–III. 20.
Úgy tűnik, bármit teszel, nem lesz jobb a kapcsolatod a kedveseddel, és ez lehangol. Sok időt és energiát tettél bele, hogy új alapokra helyezzétek a hangsúlyt, ám minden próbálkozás ellenére sem akar visszaköltözni a szerelem. A csillagok azt üzenik: ne bánkódj és ne ragaszkodj a múlthoz, ez a kapcsolat kimerült, nincs értelme tovább semmit tenni érte. Lépj tovább. 





 





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás