Íme az afrikai horoszkópod, ezzel ismerheted meg önmagad igazán





Az afrikai asztrológiában is 12 jegy létezik, melyekhez egy-egy szimbólum kapcsolódik. Ezúttal lényed legmélyére ásunk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
asztrológia születési idő jellemvonás életmód afrika

A születési hónapod és napod alapján kiderül, melyik afrikai szimbólum képvisel téged leginkább. A szimbólumok a kultúra és a népi hagyományok alapját képezik, amelyek szorosan összefüggenek a természettel és a családdal.


Január 4.–február 3. – Majomkenyérfa

A majomkenyérfa szimbóluma az őszinte, megfontolt és liberális gondolkodású emberekhez tartozik. Ők azok, akik gyakorlatias megközelítéssel és alapos üzleti ismeretekkel rendelkeznek, amibe belefognak, abban általában sikeresek. Erős egyéniségek, de a döntéshozatal szorongóvá teheti őket. Kissé könnyelműek, nem veszik magukat túl komolyan. A szerencsenapjuk a csütörtök.

Február 4.–március 5. – Borostyán és az ezüst gazdagsága

Akik ebben a jegyben születtek érzelmesek, eredendően temperamentumosak, éleslátó személyek. Intoleranciát mutatnak a véleménykülönbségekkel szemben. Nagyon mélyen átéreznek mindent, igaz ez a pozitív és a negatív érzelmekre is. Határozott emberek, akik nem engednek a kísértésnek, megrögzött véleményük van az életről. Szerencsenapjuk a szerda.

Március 6.–április 4. – Család

A család jegyében született emberek együttérzőek, kedvesek, adakozók, elfogadóak és jó közvetítők. Visszafogottak, szerények, önzetlenek. A sikeres életről alkotott elképzelésük része, hogy mindent megosztanak társaikkal. Veleszületett bölcsességük és a nagyobb jóra való törekvésük miatt gyakran kérik fel őket tanácsadónak. Szerencsenapjuk a kedd.

Április 5.–május 4. – Apró szívességek a közösségnek

Barátságos, megbízható, kreatív, szórakoztató, ragaszkodó emberek születtek ebben az időszakban. Jellemző rájuk a halogatás. Jól kezelik a nehézségeket, de amikor kritikus döntésekről van szó, összezavarodhatnak, ilyenkor megpróbálják elodázni a döntést. A barátságok bővelkednek az életükben, de nem minden kapcsolat valódi és tartós. Szerencsenapjuk a szombat.

Május 5.–június 4. – Piac

A piac jegyében született emberek optimisták, békére és harmóniára törekszenek, de szembe kell nézniük a veszéllyel és a kegyetlenséggel. Jobb, ha nem pazarolják az energiáikat olyan kapcsolatokra, amelyeknek nincs jövőjük. Dramaturgként képesek eltúlozni a negatív helyzeteket és irreális félelmeket táplálnak, de soha nem maradnak levertek. Szerencsenapjuk a vasárnap.

Június 5.–július 4. – Ős

Az ősök jegye alatt született emberek tisztességesek, erős meggyőződésekkel rendelkeznek, jó vezetők. Minden téren át akarják venni az irányítást, de önzőségük és mások lenyűgözésére irányuló vágyuk néha sötétségbe vezeti őket, azonban képesek felismerni hibáikat és végül jó útra térnek. Szerencsenapjuk a hétfő.

Július 5.–augusztus 4. – Bíró

A bírók realisták, karizmatikusak és innovatívak. Képesek gyorsan dönteni, bájos személyiségeikkel inspirálják az embereket. Empatikusak, azáltal, hogy tiszteletben tartják mások szempontjait és jogait, könnyen népszerűvé válnak és mágnesként vonzzák a barátokat. Ismerik saját erősségeiket és gyengeségeiket, jó vezetők, de van egy spirituális oldaluk is. A kedd a szerencsenapjuk.

Augusztus 5.–szeptember 3. – Kóladió

A labilis, ugyanakkor temperamentumos, energikus és bátor emberek szimbóluma. Amint túljutnak a fiatalkori nyugtalanságon, világi bölcsekké válnak. Szabadszelleműek és kalandvágyók, ami bosszantó lehet a kevésbé merész személyek számára. A lét lázas kiaknázása szexuális feszültséget kelt bennük, de ahogy öregszenek, megtalálják az egyensúlyt. Szerencsenapjuk a szerda.

Szeptember 4.–október 3. – Utazó

Az utazók összetett természettel vannak megáldva, könnyen félreértik érzékeny és kósza lelküket. Mélyen átélnek minden helyzetet, ezt olykor maguk is bosszantónak találják. Nem hisznek ugyanakkor az intuíciókban, egy úti cél elhagyása mindig szomorúságot ébreszt bennük, míg az új helyre érkezés reménykeltő számukra. A csütörtök a szerencsenapjuk.

Október 4.–november 3. – Távolság

Ők azok, akik követik az ösztöneiket, spontának, szorongásra hajlamosak. Félnek az elköteleződéstől, de betartják ígéreteiket. Türelmetlen természetük beárnyékolhatja a belülről fakadó természetes kreativitásukat. Ha uralkodni tudnak szorongásukon, nagy dolgokat érnek el. Próbálnak rámutatni arra, hogy a logika relatív fogalom, amely időnként tévedéseken alapul, és hogy az életben az egyetlen biztosíték a bizonytalanság. Szerencsés napjuk a péntek.

November 4.–december 3. – Szavak gyermeke

Az ide tartozó egyének nagylelkűek, gyengédek és erősek, a szerencse az oldalukon áll. Pozitív energiát sugároznak és kommunikatívak, ami népszerűvé teszi őket, jó barátként emlegetik őket. Nem hajlamosak a depresszióra, tudják, hogyan kell kiélvezni az életet a kényelem és a béke határain belül. A szombat a szerencsenapjuk.

December 4.–január 3. – Aratás és magtár

A jegy szülöttjei nagylelkűek és hűségesek, de kissé hanyagul viselkednek és hiúak. Mindig készen állnak a cselekvésre. Pontosan tudják, hogyan lehet egy-egy helyzetből a legtöbbet kihozni. Bölcsek és nagylelkűek, de a szerelmi életüket nem árt, ha fokozott óvatossággal kezelik és hisznek a megérzéseiknek. A kedd a szerencsés napjuk.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás