Ma nagy meglepetés vár erre a csillagjegyre!

Szombaton egy ajándék vagy meglepetés vár a Bakra, de az is előfordulhat, hogy egy komolyabb elismerést kap a környezetétől.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.07.08.
kapcsolat csillagjegy horoszkóp

2023. július 8.,

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szombaton valaki megpróbál hatást gyakorolni önre vagy rávenni valamire, de önnek annál több esze van, hogy egyből bedőljön neki. Megteheti azt is, hogy egyszerűen nemet monda, de ha érdekli, amit mond, kérdezzen bele egy kicsit a dolgokba. Így legalább a részleteket megtudja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jobb, ha ma kíméletes a környezetével, különösen akkor, ha úgy érzi, kritikusan kell hozzáállnia valamihez és meg szeretné fogalmazni az ezzel kapcsolatos gondolatait. Készüljön fel arra is, hogy lesz, aki érzékenyen reagál a mondandójára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szombati napot használja fel arra, hogy a személyes kapcsolatait ápolja, különös tekintettel egyvalakire, akit talán az elmúlt időszakban kissé mellőzött. Ha úgy érzi, hogy az illetővel kapcsolatban szükség van egy kis „jégtörésre” is, vigyen ajándékot is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szombaton, ha nem elég körültekintő, manipuláció áldozata lehet, ezért legyen nagyon figyelmes az ön körül zajló eseményekkel és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerül. Megvan önben a kellő akaraterő és tudatosság, hogy kitérjen ezen erők elől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma olyan események zajlanak ön körül, melyek visszahúzzák és akadályozzák, hogy a saját maga által meghatározott módon haladjon egy feladattal vagy egy magánjellegű projekttel. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgokat rövidre zárjon maga körül.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma akár akarja, akár nem, részese lehet egy feszültségnek, amely egy hír vagy váratlan esemény hatására keletkezik, és amely nem csak önt, hanem másokat is érzékenyen érinthet. Mindez arra készteti, hogy újragondoljon bizonyos dolgokat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton erőt és határozottságot kell mutatnia, mivel várható, hogy egy önnek fontos ügyben ellenállásba ütközik, amikor véleményt fogalmaz meg, vagy egy programot javasol. Igyekezzen azért elkerülni az éles vitát és különösen kerülje a személyeskedést és a sértést.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha változást szeretne elérni az élete valamely területén, akkor most egy ponton kockáztatnia kell, vagy pedig ki kell mozdulni a megszokott keretei közül. Lehet, hogy ma még habozik megtenni, amit kell, de ha túl sokáig vár, előfordulhat, hogy utólag megbánja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma meggyőzőképessége maximális fordulatszámon pörög, így ha szervezne valamit, meggyőzne valakit valamiről, vagy netán eladna valamit, akkor a mai nap kifejezetten alkalmas erre. Csak meg kell szólalnia, bevetni a mosolyát, és már minden megy is a maga útján!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy ajándék vagy meglepetés vár önre, de az is előfordulhat, hogy egy komolyabb elismerést kap a környezetétől. Bármi is történik, az események ma ön körül fognak forogni, ön lehet a középpontban.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy véletlen folytán találkozhat valakivel vagy valamivel, így feltárulhat ön előtt egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számolt. Legyen alapos és cselekedjen átgondoltan, hiszen az, hogy valamit megtehet, még nem biztos, hogy egyet jelent azzal, hogy muszáj meg is tennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha az a célja, hogy elnyerje valaki bizalmát, szeretetét, vagy felélessze valakivel a valaha volt jó kapcsolatot, akkor a mai napod erre felettébb alkalmas lehet. Benne van ugyanis a levegőben a megbocsátás energiája.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás