Ez a csillagjegy olyan ajánlatot kap ma, ami jelentős hatással lehet az életére





A Bakra vita vár, a Rák meglepő tanácsot kaphat, a Szűz valósággal szárnyal.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.10.
horoszkóp életmód vita

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Könnyebb lenne talán döntést hozni, ha csak a racionális szempontokat venné figyelembe, de az ön számára ez nem biztos, hogy most elég. Ott vannak ugyanis az érzelmei, amelyektől nem igazán tud és nem is kell elvonatkoztatni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma keressen alkalmas időt arra, hogy egy kicsit elmélkedjen, befelé forduljon, mivel van a lelkében néhány elvarratlan szál, és ahhoz, hogy ezekkel kapcsolatban döntésre jusson, először önmagával kell tisztába jönnie.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szellemileg és fizikailag is jobb állapotban lehet az elmúlt időszakhoz képest, így szerdára nyugodtan betervezhet a jövője szempontjából fontos munkákat, megbeszéléseket, vagy a magánéletben jelentőségteljes találkozókat. Most tisztábban látja, mit kell tennie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma jó tanácsokat kaphat valakitől, akinek bízhat a szavában, de nem biztos, hogy az illető azt fogja mondani önnek, amit szeretne hallani. Ha így is van, gondolkodjon el azon, hogyan tud egyensúlyt tartani a rövid távú céljai és a hosszabb távú elképzelései között.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma tele lehet fizikai energiával és talán azt érzi, az ön számára nem léteznek korlátok. Szüksége is lehet erre a szuperképességre, mivel egy olyan akadály tornyosul ön előtt, melyet most csakis extra erős fellépéssel lehet leküzdeni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerdán szuper ötletei, elképzelései lesznek, de ne habozzon azokat megosztani a környezetével még akkor sem, ha azt érzi, hogy ezek nincsenek tejesen összhangban a „fősodor” véleményével. Az ön gondolatai éppolyan értékesek, mint bárki másé.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy üzenetet, vagy ajánlatot kaphat, amely mellett nem lehet elmenni úgy, hogy alaposan meg ne fontolná. Tegye is meg és vegye figyelembe azt is, milyen módon hat mindez az életére. Persze felmerül a kérdés, hogy vajon nem épp a változás a cél?

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma igyekezzen szemszöget váltani és mások helyett önmagára fókuszálni. Fontos lenne, hogy végre a saját érdekeit érvényesítse és ne valaki más legyen, aki miatt megtesz, vagy éppen nem tesz meg valamit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szinte minden porcikája arra vágyik, hogy megvalósítsa önmagát, egy ötletét, egy elképzelését. Akkor meg mire vár? Tegyen félre most mindent és csakis azzal foglalkozzon, ami igazán érdekli. Legyen formabontó, és ne foglalkozzon mások véleményével!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerdai nap valószínűleg nem múlik el vita nélkül. A közelében valaki ugyanis teljesen eltérő álláspontot hangoztat attól, ahogyan ön látja a világot és nem nagyon valószínű, hogy ön ezt meg bírja állni szó nélkül.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerdán a gondolatai kristálytiszták lesznek, hamar felismeri a rejtett összefüggéseket és átlátja maga körül a pályát. A megvalósításhoz azonban szüksége lesz segítőkre is, úgyhogy máris keresse a szövetségeseket!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Általában szereti mindenki szempontjait figyelembe venni, amikor dönt valamiről, de ma lehet egy kicsit önzőbb az átlagosnál. Nem egészséges dolog mindig megpróbálni tekintettel lenni másokra, mert akkor ebben a játékban ön soha nem kerülhet az első helyre.





 





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás