Vihar a láthatáron, az Ikrek ma könnyedén megütheti a bokáját





Vigyázzon, mit és hogyan mond el szerelmének...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.21.
Módosítva: 2023.05.21.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ez nagyon nem lesz egyszerű nap! A Mars és a Plútó szembenállása nagy feszültségeket gerjeszt. Óvatosan most minden kritikus megjegyzéssel, odaszólással, mert pillanatok alatt kitörhet a veszekedés.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A konfliktushelyzetek elkerüléséhez vasárnap szüksége lesz tapintatra és mély emberismeretére. Legyen nagyon óvatos, mert könnyen megsértheti mások érzékenységét, persze abszolút nem szándékosan. Figyeljen az apró jelekre, a testbeszédre!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szinte semmivel sem elégedett vasárnap. A legjobb, ha elmondja a párjának, mi oka van erre. Persze az nem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére egy tisztázó beszélgetés, még békésebb hangulatban jobb lenne!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Azon búslakodik, hogy mostanában semmi sem sikerül önnek. Pedig ez egyáltalán nincs így. Az igazság viszont az, hogy ha valóban sikerül ebbe a kesergésbe belelovalnia magát, akkor az úgy is lehet. Inkább adjon egy esélyt magának!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars–Plútó szembenállás vasárnap senkit nem kímél, de önt a legkevésbé… Most nagyon könnyen rivalizálás, hatalmi játszmák, féltékenység ütheti fel a fejét. A legjobb, amit tehet, ha törekszik az egyenes, őszinte kommunikációra mindenfajta kapcsolatában.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érzi, sok új ajtó nyílt meg ön előtt az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is, hogyan is élhetne a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódjon és kérjen tanácsot – ez a kulcs a jelenlegi helyzethez.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A magánéletben csak nyugalomra vágyna, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodja a fejét. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozzon, amíg van megoldás is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma válaszokat kereshet egy élethelyzetre vagy egy önt régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciójára figyel. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma egy kapcsolatában eljuthat a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthat meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak titkolt. Nincs oka a szégyenkezésre, és meg is könnyebbül majd attól, hogy megosztotta rejtett érzéseit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma jobb, ha kimenekül a vitákból, konfliktusokból, ahelyett, hogy beleállna, és harcolna az igazáért. Ez ma teljességgel felesleges, sőt, csak olaj a tűzre… A Vasárnapi Mars–Plútó szembenállás esélytelenné teszi a kompromisszumot.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Izgalmas beszélgetései lehetnek, csak ne akarja mindenáron meggyőzni a másikat – az most úgysem fog menni. Jobban jár, ha egyszerűen tudatosan figyel arra, hogy nyitottan fogadja a másik véleményét, elvárásait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem érdemes ma belemenni semmilyen vitába, harcba, szerencsére a Halakként ön amúgysem az a konfliktuskereső típus. Ha valaki nagyon ingerült, zaklatott a környezetében, annak pedig tud segíteni: higgadtsággal, kedvességgel.





 





Ezeket olvastad már?
Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás