Pénteken nem használ a taktikázás: mutatjuk, mely csillagjegyeknek jó hír ez





A Kosnál előtérbe kerül a barátság, a Bak lenyűgöző lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.26.
Rák Oroszlán probléma nehézség horoszkóp

2023. május 26.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az ön életében ma előtérbe kerül a barátság: ma kiderülhet, hogy kire számíthat igazán, ha baj van. Egy munkahelyi ismeretség ugyanakkor fontosabbá válhat: lehet, hogy éppen a kollégái közt talál ma igaz barátra.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók jó sorsfordulat lehetőségét jelzik. Egy biztos: az izgalmak nem fogják elkerülni a mai napon sem. Az eszére és az intuíciójára hagyatkozva szerencsés tárgyalásokat, megbeszéléseket folytathat.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha segítségért fordulnak önhöz, akkor többnyire jó helyen kopogtatnak, hiszen nagyon nehezen mond nemet egy ilyen kérésre. Ma viszont elképzelhető, hogy egy kissé elege lesz mindebből, és nem akar a rendelkezésére állni senkinek. Megteheti, mondhat nemet!



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken nem használ a taktikázás. Muszáj felvállalnia az adott helyzetet, és helyt állnia, amennyire lehet. A felelősséget is vállalnia kell egy bizonyos balul sikerült tettéért. Higgye el: ha így tesz, a végén még jobban jár!



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken megmutatkozhat a tehetsége, rátermettsége valamiben és higgye el, hogy az embereket le fogja nyűgözni a személyisége, legyen az bármilyen élethelyzet. Akár egy bemutatkozás, egy új munka, vagy egy üzleti megbeszélés a helyszín, ön minden bizonnyal tarolni fog.

 


 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Higgye el, nincs szüksége arra, hogy mások igazolják vissza véleményét, vagy döntései helyességét, vagy akár azt, hogy csinos-e. Ön is el tudja dönteni, mi a jó és mi nem. Ma például teljesen egyedül kell meghoznia egy döntést: csak a belső hangra figyeljen!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szingli, akkor pénteken találkozhat valakivel, aki által megváltozhat az élete. A fő, hogy akármilyen helyzetbe is kerül, ne veszítse el a humorérzékét és a lélekjelenlétét. Épp ezzel nyerheti meg valakinek a tetszését.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem várhatja el a sorstól, hogy mindig, minden nehéz helyzetből győztesen kerüljön ki. Úgy tűnik, a mai nap nem kedvez önnek egy munkahelyi vita során. A legjobban teszi, hogy elkerüli a konfliktust. Mindjárt kezdetét veszi a pünkösdi hétvége, és végre pihenhet!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bármilyen is az időjárási helyzet a mai napon, a Nyilasok felett biztosan kék az ég, és ragyogó napsütés van. Hiába a sok stresszes helyzet, önnek jó a kedve, és másokra is ragyogó hatással lehet – méghozzá gyógyító hatással.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma megmutatkozhat a tehetsége, rátermettsége valamiben. Le fogja nyűgözni az embereket, legyen bármilyen élethelyzet, nehézség, probléma, tarolni fog, sikereket, elismerést zsebelhet be a mai napon.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma bizony kiderülhet, hogy sokaknak milyen nélkülözhetetlen. Többen is felkeresik, akik kikérik a véleményét, vagy tanácsot kérnek ügyes-bajos dolgaikban. A dolog nem véletlen: ön okos és jó tanácsokat ad, mindig megőrzi objektivitását.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön hajlamos arra, hogy ha egy kisebb nézeteltérés van a családban, máris inkább a menekülést válassza a megoldás keresése helyett. Már birtokolja a kellő bölcsességet ahhoz, hogy a saját és a mások érdekeit egyszerre tudja védeni. 





 





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás