RETRO RÁDIÓ

Pénteken nem használ a taktikázás: mutatjuk, mely csillagjegyeknek jó hír ez

A Kosnál előtérbe kerül a barátság, a Bak lenyűgöző lesz.Megosztás
Szerző:
2023.05.26. 08:00
Rák Oroszlán probléma nehézség horoszkóp

2023. május 26.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az ön életében ma előtérbe kerül a barátság: ma kiderülhet, hogy kire számíthat igazán, ha baj van. Egy munkahelyi ismeretség ugyanakkor fontosabbá válhat: lehet, hogy éppen a kollégái közt talál ma igaz barátra. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók jó sorsfordulat lehetőségét jelzik. Egy biztos: az izgalmak nem fogják elkerülni a mai napon sem. Az eszére és az intuíciójára hagyatkozva szerencsés tárgyalásokat, megbeszéléseket folytathat. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha segítségért fordulnak önhöz, akkor többnyire jó helyen kopogtatnak, hiszen nagyon nehezen mond nemet egy ilyen kérésre. Ma viszont elképzelhető, hogy egy kissé elege lesz mindebből, és nem akar a rendelkezésére állni senkinek. Megteheti, mondhat nemet! 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken nem használ a taktikázás. Muszáj felvállalnia az adott helyzetet, és helyt állnia, amennyire lehet. A felelősséget is vállalnia kell egy bizonyos balul sikerült tettéért. Higgye el: ha így tesz, a végén még jobban jár! 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken megmutatkozhat a tehetsége, rátermettsége valamiben és higgye el, hogy az embereket le fogja nyűgözni a személyisége, legyen az bármilyen élethelyzet. Akár egy bemutatkozás, egy új munka, vagy egy üzleti megbeszélés a helyszín, ön minden bizonnyal tarolni fog.

 


 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Higgye el, nincs szüksége arra, hogy mások igazolják vissza véleményét, vagy döntései helyességét, vagy akár azt, hogy csinos-e. Ön is el tudja dönteni, mi a jó és mi nem. Ma például teljesen egyedül kell meghoznia egy döntést: csak a belső hangra figyeljen!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szingli, akkor pénteken találkozhat valakivel, aki által megváltozhat az élete. A fő, hogy akármilyen helyzetbe is kerül, ne veszítse el a humorérzékét és a lélekjelenlétét. Épp ezzel nyerheti meg valakinek a tetszését.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem várhatja el a sorstól, hogy mindig, minden nehéz helyzetből győztesen kerüljön ki. Úgy tűnik, a mai nap nem kedvez önnek egy munkahelyi vita során. A legjobban teszi, hogy elkerüli a konfliktust. Mindjárt kezdetét veszi a pünkösdi hétvége, és végre pihenhet!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bármilyen is az időjárási helyzet a mai napon, a Nyilasok felett biztosan kék az ég, és ragyogó napsütés van. Hiába a sok stresszes helyzet, önnek jó a kedve, és másokra is ragyogó hatással lehet – méghozzá gyógyító hatással.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma megmutatkozhat a tehetsége, rátermettsége valamiben. Le fogja nyűgözni az embereket, legyen bármilyen élethelyzet, nehézség, probléma, tarolni fog, sikereket, elismerést zsebelhet be a mai napon.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma bizony kiderülhet, hogy sokaknak milyen nélkülözhetetlen. Többen is felkeresik, akik kikérik a véleményét, vagy tanácsot kérnek ügyes-bajos dolgaikban. A dolog nem véletlen: ön okos és jó tanácsokat ad, mindig megőrzi objektivitását.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön hajlamos arra, hogy ha egy kisebb nézeteltérés van a családban, máris inkább a menekülést válassza a megoldás keresése helyett. Már birtokolja a kellő bölcsességet ahhoz, hogy a saját és a mások érdekeit egyszerre tudja védeni. 

 

Ezeket olvastad már?
Öt étel, amit jobb, ha elkerülsz, mert durva testszagot okoz

Öt étel, amit jobb, ha elkerülsz, mert durva testszagot okoz

Itt a nagy KRESZ-tábla-kvíz: vajon neked sikerül hibátlanul?

Itt a nagy KRESZ-tábla-kvíz: vajon neked sikerül hibátlanul?

A Halaknak ma izgalmas napja lesz

A Halaknak ma izgalmas napja lesz

Ezt tuti nem tudtad a használt teafilterről, életmentő lehet

Ezt tuti nem tudtad a használt teafilterről, életmentő lehet

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás