Minden csillagjegynek van egy dermesztő oldala, ez a tiéd!





Mi az a rémisztő szokás, ami miatt mások kellemetlenül érzik magukat a társaságodban? Leleplezzük a legsötétebb titkod!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.16.
Módosítva: 2023.05.16.
csillagjegy horoszkóp életmód ijesztő tulajdonságok

Minden embernek van valamiféle hátborzongató szokása vagy személyiségjegye, amivel sokan talán nincsenek is tisztában – írja a themindsjournal.com. A csillagok felfedik, hogy mely csillagjegyben mi az ijesztő, még ha ez öntudatlan is! 

A Kosban az a félelmetes, hogy mindig a halálra gondol. Hol a saját végzetéről, hol pedig szerettei elmúlásáról mereng. Fogadd el, hogy megszállottja a sötét témáknak!

A Bika azzal hozza a frászt ismerőseire, hogy néha úgy viselkedik, mint egy kukkoló. Szereti megfigyelni az embereket, pedig jobb lenne, ha megtanulna bízni a kémkedés helyett. 

Az Ikrek azzal bizonytalanít el, hogy könnyedén hazudik, és tele van kitalált történetekkel. Minden helyzetből jól akar kijönni, ezért sajátos valóságképekkel áll elő, így viszont nehéz hinni neki. 

A Rák megszállott azzal kapcsolatban, akit szeret. Elmosódik nála a szerelem és az őrültség közötti határ, azzal teszi tönkre a kapcsolatát, hogy nem ad teret a partnerének. 

Az Oroszlán rémisztően arrogáns tud lenni, mindenkinek meg akarja mutatni, hogy senki sem lehet jobb nála. Megszállottan próbálja érvényesíteni a tekintélyét mások felett.

A Szűznek titkos szexuális fétisei vannak, de mivel tartózkodó típus, mélyen önmagában táplálja ezeket a vágyakat. Hajlamos teljesen a fantáziavilágába merülni!

A Mérleg eltitkolja a negatív történéseket és kettős életet él: egyik részről belemerül a sötét, kétes eredetű dolgokba, másrészről viszont úgy tesz, mintha a világon minden rendben lenne.

A Skorpió bosszúálló típus, mindenen sokat rágódik. Szereti az erőszakos filmeket, és hajlamos egy-egy jelenetbe képzeletben behelyettesíteni azokat a személyeket, akiket nem kedvel.

A Nyilas elszigeteli magát az érzelmektől. Nem fejezi ki sem a boldogságot, sem a szomorúságot. Annyi mindenen ment keresztül, hogy a kapcsolatában is hajlamos hideg, tartózkodó maradni.

A Bak látszólag szerény, de van egy sötétebb oldala is. Rosszul kezeli, ha valaki felbosszantja vagy veszekszik vele, ilyenkor a legkegyetlenebb bosszúról fantáziál.

A Vízöntő nem fél a sorstól és senkinek sem akar rosszat, de a halálról gyakran elmélkedik. Elképzeli, hogy mit mondana szerettei temetésén, akár még beszédet is ír, így készül fel a legrosszabbra.

A Halak szuperhős akar lenni. Mivel álmodozó típus, aki azt hiszi, hogy rendkívüli képességei vannak és egy kritikus helyzetben hőssé válhat. Idegenek inváziójáról, pusztító ciklonokról is fantáziál. 





 





Ezeket olvastad már?
Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás