Ennek a három csillagjegynek nagyon felfordul az élete hétfőn





A Rák lelkét egy ismerős zavarja össze, az Oroszlán különleges meghívást kap.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.01.
Módosítva: 2023.05.01.
horoszkóp ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán kicsit gyengébbnek érzi magát, mint amilyen korábban volt. Bizony testére is, lelkére is ráférne egy kis tuningolás. A hosszú hétvége erre ideális alkalmat nyújthat. Éljen a lehetőséggel! Pihenjen sokat, napozzon, egyen finomakat!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mostanában sokkal összeszedettebbnek és fegyelmezettebbnek kell lennie, mert az események felpörögnek, és kibillentik a megszokott kerékvágásból. Egy barát sokat segíthet kiegyensúlyozni a lelkét. Főleg, ha kicsit átadja magát a május elsejei vidámságnak!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ismerősei csak viccelődnek, de ez most mégis nagyon betalál. A szavak ugyan mélyen sérthetik, de nem azért, mintha bántani akarnák. Ha mégis fáj, akkor inkább azon gondolkozzon, hogy mivel tapintottak ennyire az elevenére.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy ismerőse, akit eddig barátjának vélt teljesen összezavarhatja a lelkét. Valamit megtud tőle, vagy róla, amit álmaiban sem gondolt volna. Pedig, ha jobban magába néz voltak előjelek. Ne ítélkezzen azért túl szigorúan!



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy különös meghívás kavarja fel ön körül a csendes állóvizet. Olyan emberek társaságába keveredhet hétfőn, akik eddig nagyon is távol voltak az érdeklődési körétől. Ne féljen az újtól, meg fog lepődni!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma sok jó programlehetősége adódik, és nagyon rossz ötlet lenne, ha nem menne el egyre sem. Ne gubózzon be, itt az ideje, hogy kibújjon a csigaházából a napfényre! Az aktív kikapcsolódás az, amire igazán szüksége van, nem az alvás!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveit. Ettől kissé ideges lesz, pedig lehet, hogy inkább örülnie kellene. Később kiderülhet, hogy ha minden a terv szerint alakult volna, rosszabb is lehetett volna. Lássa meg a jót a bajban!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne keressen ellenségeket! Ma hajlamos lehet arra, hogy minden megjegyzésben, minden kis csipkelődésben a személye elleni támadást véljen felfedezni. Nyugodjon meg, ez koránt sincsen így. Van olyan kritika, amit elfogadhat.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napot szentelje a barátoknak, a szórakozásnak. A bolygók kedveznek önnek, így maximálisan kiélvezheti az ünnepnap adta örömöket. Még arra is ráébredhet, hogy egy barát többet jelent önnek.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Sűrű programra számíthat a mai napon, de biztos lehet abban, hogy jól fogja érezni magát. A család ma jó társaságot jelent, habár valószínűleg jelentős összegeket kell majd rájuk költenie. De a mosolyuk megéri az árát.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen viseli ma a mellébeszélést. Viszont, ahogy ön kimondja a szót, szinte nekiszegezve az igazságot, vagy amit annak tart, a másik embernek, azt a többiek támadásnak is vélhetik. Legalább tegyen néhány udvariassági kört, mielőtt a lényegre tér.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ráférne önre a kikapcsolódás, de nem biztos hogy a nagy tömegben való szórakozás most pont megfelelne önnek. Ha azonban egy barátnak már megígérte, akkor nem vonhatja ki magát a programból. De azért adjon egy kis időt magának is, nyugalomban, egyedüllétben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás