Ezek a csillagjegyek szúrnak hátba, velük jobb vigyázni!

Egyes jegyek megbízhatóbbak, mint a többiek. Jobb, ha megkíméled magad a szívfájdalomtól és az árulástól!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.09.
horoszkóp életmód

Az asztrológia segít megismerni önmagunkat. Ha magadba nézel és felismered, hogy hajlamos vagy a saját érdekeid miatt átverni másokat, akkor arra is képes leszel, hogy visszafogd ezt a rossz szokást. Ellenkező esetben veled jobb nagyon vigyázni!

Young,Couple,Whispering,To,Each,Other
Jó ha tudod, kiben nem érdemes egyből megbízni! Fotó: Shutterstock

Úgy tűnhet, hogy a Kos mindenben támogat, de ne tévesszen meg lelkesedése. A tüzes, impulzív természetéről ismert jegy hajlamos meggondolatlan és elhamarkodott döntéseket hozni anélkül, hogy figyelembe venné a következményeket. Versengő természete szintén hozzájárulhat megbízhatatlanságához, nem fél saját szükségleteiket másoké fölé helyezni.

Az Ikrek humoráról és jó kommunikációs készségéről ismert. Emellett azonban ingatag és megbízhatatlan, soha nem lehetsz biztos abban, hogy igazat mondanak-e vagy sem. A jegy szülöttjei sokat ígérgetnek, de vállalásaikat gyakran nem tudják betartani, vagy az utolsó pillanatban meggondolják magukat, ezzel pedig csalódást okoznak. 

Ha egy Skorpióról van szó, akkor legyél óvatos és körültekintő. Lehet, hogy hűségesnek és megbízhatónak tűnik, de manipulatív lehet. Képes bármilyen eszközt felhasználni céljai eléréséhez, még akkor is, ha ezzel kárt okoz másnak. Önmagát helyezi előtérbe, ugyanakkor a meggyőzés az erőssége, ezért észnél kell lenni a társaságában!

A Szűz alapvetően jó szándékú, de mindenáron a tökéletességre törekszik, ami kritikussá és ítélkezővé teszi. Nehezen tartja be a szavát és nem próbál rugalmasan állni az élet hozta helyzetekhez, ettől megbízhatatlanná, különösen, ha elvárásai nem teljesülnek. Ha megérted a természetüket és hatékonyan kommunikálsz vele, akkor elkerülheted a kellemetlen helyzeteket.

Az Oroszlán önbizalmával és varázsával a bulik lelke, emiatt megbízható barátnak is tűnhet. Jobb azonban tisztában lenni azzal, hogy a figyelem és a csodálat iránti vágya néha arra készteti, hogy saját szükségleteit helyezze előtérbe. Hajlamos az elismerést hajszolni, ami felülírhatja nála a hűséget és a megbízhatóságot. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás