Csodálatos május vár erre a 4 csillagjegyre

Mindenkire jó hatással lesz a május, de legfőképp rájuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.06.
Módosítva: 2023.05.07.
horoszkóp életmód

Bika

A Bika hava remek lehetőségeket tartogat neked, és az áldás megmutatkozik az életedben. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter belép a jegyedbe május 16-án, és egy új időszakot nyit meg. Mielőtt lelki értelemben is körbeölelne a napfény, át kell utaznod a belső világodon. Engedd keresztül magadon a félelmeidet, sérelmeidet, és aztán bocsájtsd útjukra őket… Fogadd el a szeretetet és a tisztaságot, amit keresel, mert ez mind a vágyaid beteljesülése felé vezet.

Mérleg

Májusban nagyon kedvező energiák hatnak rád. Újra kapcsolatba lépsz a spiritualitásoddal, kreativitásoddal és lelked központi magjával. Az erősségeidet ünnepelve megtanulod, hogyan tiszteld a gyengeségeidet, mert a tökéletlenség tesz széppé. Hagyd, hogy a következő néhány hétben a saját belső fejlődésére összpontosíts, mert meglátod, kivirágzol!

Nyilas

Hatalmas energia áll a rendelkezésedre májusban. Minden jel arra mutat, hogy most célt érsz a teveiddel, és a égiek áldása kíséri utadat. Az egyetlen, amin javítanod kell a cél érdekében: az a türelem. Légy türelmes másokkal, és önmagaddal! Hamarosan megmutatkozik az égi áldás az életedben.

Halak

Egyértelművé válik, hogy mennyi szeretet vesz körbe, és nyilvánvaló, hogy áldott vagy. Ebben a hónapban végre kifelé áramolnak energiáid, és megmutatod másoknak is, ki vagy valójában. Amikor megosztod titkaidat, azok megszűnnek titkok lenni, és kezdenek igazsággá válni… Oszd meg az igazságodat másokkal! – írja az astronet.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás