Váratlanul felbukkanó akadályokkal kell megküzdenie az egyik csillagjegynek

Önre nem jellemző, hogy megijedne a saját árnyékától, hát ma se tegye!Megosztás
Szerző:
2023.04.02. 08:00
horoszkóp

2023. április 2.

Kos (03. 21.–04. 20.)

Vasárnap igyekezzen kimaradni az ön körül hirtelen kirobbanó vitából vagy drámából, amelyben talán az ön számára nem is nagyon érthető, hogy miért támadják olyan hevesen egymást a felek. Ha viszont ön úgy érzi, hogy ezek a dolgok nem érnek meg ekkora felhajtást, maradjon ki belőle. Van önnek jobb dolga is, mint civakodni.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Annyira hisz valamiben, hogy makacsul ragaszkodik hozzá, és senki nem fogja tudni az ellenkezőjéről meggyőzni. De nincsen ezzel semmi baj: ha úgy érzi, hogy önnek van igaza, akkor ne hallgasson senkire.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Vasárnap úgy alakulhat, hogy valaki, akiről eddig határozott véleménye volt, egy új oldaláról mutatkozik be, és önnek meglepő, új tulajdonságokat tapasztalhat vele kapcsolatban. Nézze meg újra az illetőt, most már úgy, hogy figyelembe veszi a teljes képet!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Önre nem jellemző, hogy megijedne a saját árnyékától, hát ma se tegye! A magánéletében váratlanul felbukkanó akadályokkal kell megküzdenie. Készüljön fel erre mentálisan, és akkor nem okozhat gondot önnek semmilyen kihívás. Megoldja a problémákat, és tanul belőle most is, ahogy eddig mindig.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Csak óvatosan a szavakkal! Vasárnap, ha valakinek a véleményét elmondja, különösen, ha ez őt magát is személyesen érinti, igyekezzen megválogatni a szavait. Körülöttünk most mindenki sokkal érzékenyebb lehet az átlagosnál, így önnek sem árt például egy kritikus megjegyzést pihe-puha köntösbe csomagolni.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma egy olyan probléma kerülhet ön elé, amit talán első pillanatban úgy érez, hogy nem is igazán tud megfelelően megoldani. Ne feledje, hogy mindenre van megoldás, de ez esetben lehet, hogy az a megoldás, ha segítséget kér. Van ön körül éppen elég ember, akire számíthat.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Vasárnap talán az intuíciójának hála megérezheti valaki viselkedése mögött a valódi, hátsó szándékot. Ha így lesz, ne féljen rákérdezni a részletekre, mivel a reakcióból jól láthatja majd, hogy a gyanúja helyesnek bizonyult-e.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Vigyázat, ma egy érzelmi manipulátor közelébe kerülhet! Az illető nyomás alá próbálja helyezni, és érzelmi zsarolással próbálja befolyásolni. Ha így lesz, igyekezzen mielőbb kikerülni az illető hatóköréből, és ne hagyja, hogy olyan lelki terheket pakoljon az ön vállára, melyeket neki magának kellene cipelnie.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Vasárnap olyan helyzet adódhat, amelyben nehezére esik megítélni valamiről, hogy helyes vagy nem. De talán más perspektívából kellene szemlélnie a dolgot. Van olyan, hogy valami nem tisztán fekete és nem tisztán fehér, hanem, főleg a magánéletben, akár a szürke ezer árnyalatában pompázik.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma egy önt is érintő változás állhat be a környezetében, ami felkelti önben a gyanút, hogy van valami, amit elhallgatnak ön elől, vagy valakit esetleg rosszul ismer. Igyekezzen hát kideríteni az igazságot, hogy tisztán lásson!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Valakivel igyekszik kapcsolatba kerülni, de nem várt akadályokkal szembesülhet. Lehet, hogy egy ismerőse, barátja ugyanis nem nagyon örülne, ha önök ketten túl szorosan tartanák a kapcsolatot a jövőben. Pedig nincsen beleszólása a dologba, ezt jelezze neki.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma éjjel égi üzenetet kaphat! Álmodik, vagy egy látomás jelenhet meg a gondolataiban, amire érdemes lenne a szokottnál is jobban odafigyelnie. Tartalmazhat ugyanis olyan szimbólumokat, amelyek fontosak lehetnek az elkövetkező időszak problémáinak megoldásában.

 

Ezeket olvastad már?
Erről tudnod kell: ezt teszi az idősek mentális állapotával a gyakori teázás

Erről tudnod kell: ezt teszi az idősek mentális állapotával a gyakori teázás

Új lehetőség a stresszoldásban: pillangómódszer

Új lehetőség a stresszoldásban: pillangómódszer

Napi horoszkóp: a Skorpió ma rátalálhat az igazira

Napi horoszkóp: a Skorpió ma rátalálhat az igazira

A csillagjegyed alapján most megtudhatod, milyen fagyi illik leginkább hozzád

A csillagjegyed alapján most megtudhatod, milyen fagyi illik leginkább hozzád

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás