Ők a leghűségesebb férjek az állatöv jegyei szerint





Tudd meg, hogy mely csillagjegyű férfiak tartoznak a leghűségesebbek közé, és azt is, hogy kiket jobb inkább kerülni!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.13.
Módosítva: 2023.04.13.
horoszkóp életmód férfi hűség

A leghűségesebbek

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Zárkózott férfi, ám az érzései mélyek. Makacs ember, bármi áron eléri a célját, ezért ha megláttad a szemében a tüzet, tudd: a vágyai és az érzései tiszták, igazán szerencsés vagy! A férfi Bika a szerelemben gyengéd, szenvedélyes, és nem terheli felesleges kérdésekkel a partnerét. Ha pedig a Bika megnősült, akkor teljesen tudatos a választása, számíthatsz a kölcsönös megbecsülésre és a hűségére.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Az Oroszlán férfit a legtöbb esetben már a megjelenése alapján ki lehet szúrni a tömegből. Szép testalkatú (vagy arra törekszik), jól öltözött, jól fésült, szereti a minőségi ruhákat. Szívesen ajándékoz. Az alábbi okok miatt válhat el tőled az Oroszlán: ha fölé helyezed magad és irányítani próbálod, vagy ha a karrierlétrán felülmúlod. Ellenkező esetben biztos lehetsz benne: megbízható és hűséges lesz hozzád!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nem túl egyszerű a Szűz jegyű férfi. Utálja a teátrális jeleneteket, ezért nem táncol veled reggelig, és verset sem olvas az ablakod alatt. A Szűz férfi mindig mindent elemez és odafigyel a részletekre. Emlékszik, mikor mit viseltél, hogyan viselkedtél, mit mondtál. A szex számára nem csupán fizikai érintkezés. Meglehetősen nyűgös és válogatós, fél a fertőzésektől, így gyakorlatilag nincs alkalmi kapcsolata. Tehát, bár kissé unalmas, de hűséges férfi.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Őszinte, figyelmes, megbízható barát és partner. A Mérleg férfi hamar összezavarodik, ha olyan helyzet áll elő, amire nem volt felkészülve. Szeret a kedvese kedvében járni, elcsábítani őt, kalandozni, cserébe dicséretet, elismerést és csodálatot vár. A Mérleg férfi szereti a stabilitást és az egyensúlyt, ezért ritkán válik árulóvá vagy egy szakítás kezdeményezőjévé. Ha mégis félrelép, hamar lebukik, mert nehéz lesz a lelkiismerete.

Halak
II. 20.–III. 20.
Lágy és kedves, képes álmodozni és együttérezni. A párja iránt érzett szeretet csendben és észrevétlenül érlelődik nála. Szívesen szerenádozik vagy olvas verseket a szerelme ablaka alatt. Az emelkedett érzések és érzelmek azonban a Halak életében ritkán jönnek elő, sokkal jobban számít neki a szexuális élvezet, és ezért nagyrészt elfelejt udvarolni. Házasságban a Halak férfi ragaszkodó és odaadó. Mindent megtesz a családjáért.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nehezen esik szerelembe, de ha ez megtörténik, a szerelme mély. A Bak nem túl jó az érzései kifejezésében, nem túl romantikus, de ez nem akadályozza meg abban, hogy erős kapcsolatokat alakítson ki. Ha beleszeret valakibe, az biztos lehet benne, hogy nem fogja elárulni, és megtagadja a válást. A Bak nem várja el a kifinomult öltözéket és a csodasminket. A házasságban praktikus, takarékos és szorgalmas. Ugyanezt a hozzáállást követeli meg a partnerétől is.

Ők harcolnak a Casanova címért

Kos
III. 21.–IV. 20.
A szerelmes Kos romantikus és szentimentális. Hajlamos elhinni a saját érzéseit, ezért bármit megígér, amit csak akarsz. De ne siesd el a dolgokat! Ne higgy neki, ugyanis a Kos egy hódító, aki a cél elérése után könnyen új kihívásra vágyik majd. Ennek ellenére, ha már komoly kapcsolata van, akkor nyugodt és magabiztos, jó védelmező lesz, szerető és hűséges férj, csodálatos apa és nem kevésbé csodálatos szerető. Nem nevezhető a leghűségesebb jegynek.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Egy rejtély, amelyet meg kell fejteni. Elvileg hidegvérű, a kapcsolat elején mindent bevet, hogy igazán megismerhesse a partnerét. Aztán eljön a pillanat, amikor az Ikrek elkezd visszahúzódni. Ilyenkor mindent kielemez, és ha nyereségesnek, kényelmesnek tartja a kapcsolatot, akkor folytatja, ha nem, akkor új célt keres. Ez nem jelenti azt, hogy az Ikrek férfival nem szabad komoly kapcsolatot kiépíteni, csak érdemes őt ismerni.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A Rák férfi első pillantásra az egyik legmegbízhatóbb partner, hűséges szerető és ideális családapa. Valójában a saját jólétét keresi. A Rák férfi mindenre talál magyarázatot, mivel ő semmiért sem hibás soha. Ha a barátnője egy másik nővel találja az ágyban, akkor is legalább 100 okot fog kitalálni, hogy miért a másik fél a hibás. A Rák férfi szelíd a kapcsolatban, sőt van, aki egészen fiatalon elköteleződik, de a legtöbben csak 35 éves koruk után.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Állítólag ennek a jegynek a képviselője a legjobb az ágyban. A Skorpió férfinak nincs szüksége engedélyre: minél nehezebben megkörnyékezhető valaki, annál jobb, annál nagyobb az érdeklődés. A Skorpiót a legtöbb esetben a teste irányítja, a lelkét ki kell érdemelni. Ez a két összetevő állandóan ütközik: a lélek hűséges akar lenni, ám a testnek ez nem megy. Ő a leghűtlenebb a csillagjegyek között, de ha megházasodik, úgy őrzi az otthonát és a családját, mint egy erődöt.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
A Nyilas férfi élethosszig tartó kísérletező, és nem számít, mit fedez fel vagy kap, maga a folyamat fontos. Mindent ki akar próbálni. Azonban két típusa van: az első a szexuális energiáját az alkotásra, a kreativitásra és a mások szolgálatára irányítja, az utóbbi pedig igazi Don Juanná válik. A jegy képviselője imádja a sportot, a játékot, a kalandot. Akkor házasodik, amikor rájön, hogy ideális partner nem létezik, meg kell elégedni azzal, ami van.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
A Vízöntő megvárja, hogy a nő tegye meg az első lépést. Hűséges a házasságban, bízik a partnerében, nem irányítja, és gyakran köt kompromisszumot. Ennek ellenére a válások gyakoriak a Vízöntők körében. Ez a legtöbbször azért történik, mert a partner úgy gondolja, hogy a Vízöntő többet tesz másokért, mint a saját családjáért. A Vízöntő akkor lép le, ha úgy érzi, meg van kötve. Sokat gondolkodik a lelépésen, amit aztán meglepően hirtelen meg is valósít. 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás