Napi horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek sok jót ígérnek a csillagok

Szerelmes nap elé nézhet a Kos, a Rák és a Skorpió. De a többi csillagjegy sem búslakodhat!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.04.16.
Módosítva: 2023.04.16.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha úgy érzi, hogy az utóbbi időben túlságosan eltávolodott a párjától, akkor itt az ideje, hogy változtasson ezen. Egy beszélgetésre is sor kerülhet ez ügyben önök között: ma kompromisszumkésznek és empatikusnak bizonyulnak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vasárnap igazán nagy hatást gyakorol a környezetére, a szokásosnál is beszédesebbnek és vidámabbnak mutatkozhat. A derű vonzza a másik embereket, a másik nemet is természetesen. Ma meghódíthatja azt, akire már régóta szemet vetett.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármit tervezett is vasárnapra, készüljön fel arra, hogy a sors átrendezi, vagy legalábbis átütemezi a napját. Ami eddig kevésbé volt fontos, hirtelen elsődlegessé válhat. Próbálja meg lazán venni a kihívásokat. Úgy könnyebb lesz megfelelnie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érzi, fel kellene frissítenie egy régi kapcsolatot. Ha barátságról van szó, ez így igaz. Ám, ha szerelemről, akkor ezt jobb lenne kerülnie! Különben csak azon kapja majd magát, hogy az évekkel ezelőtti problémákon rágódik megint.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma teljes békében van önmagával, a viharfelhők elvonultak, és végre képes egy kicsit lazítani is. Ritka kincs ez a nyugalom, értékelje, és élje meg! Főleg, hogy tényleg nehéz időszakot tudhat a háta mögött.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön előrelátó, szeret mindent alaposan megtervezni. A mai napon is úgy hozza a sorsa, hogy egy előre megbeszélt programon vesz részt. Ám ne lepődjön meg azon, ha nem minden a tervek szerint alakul. Jobb lesz, mint gondolta.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem mindegy, hogyan fejezi ki magát bizonyos ügyekben. A kérdésekkel is óvatosan bánjon: bizonyos feltevések szinte maguktól szülik a válaszokat. A problémák gyökerét keresse, ahelyett, hogy a következményeket feszegetné!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha magányos, akkor itt az ideje, hogy végre kezébe vegye a sorsát, és társat keressen magának! Az élet ma tálcán kínálja önnek a jobbnál jobb lehetőségeket. Persze, ehhez először is ki kell mozdulnia a megszokott kuckójából.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben. Az optimizmusa mindnyájuknak jót tesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kimerültnek érzi magát, ami nem is csoda, hisz sok minden van a háta mögött. A legjobban teszi, ha a mai napon heverészik, olvasgat, esetleg sétálgat a tavaszi erdőben, ha az időjárás is engedi. Estére hívjon barátokat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy baráti összejövetelre, esti partira hívhatják önt ma. Bármilyen fáradtnak is érzi magát, jól tenné, ha mégiscsak elmenne. Főleg, ha magányos. Ma este találkozhat valakivel, aki ígéretes kapcsolatnak számít.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön hisz a sorsban. Valóban, semmi nem véletlen, ami ma történik önnel. Egy találkozás nagy tanulsággal szolgálhat, de talán még annál is többel. Elsőre még nem lesz szimpatikus az illető, de várja csak ki a végét!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás