Nagyszerű nap ez az egyik csillagjegy számára

Talán egy jó hír, vagy csak valamilyen belső sugallat, ami ezt érezteti önnel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.27.
horoszkóp életmód

Kos (03. 21.–04. 20.)

Valamilyen családi viszály árnyékolja be mindennapjait. Van önben valami tüske, talán félig tudatos neheztelés, ami miatt mindent kicsit sötétebben lát. Ha ezt sikerülne eltávolítania lelkéből, kivilágosodna minden.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Talán most közelebb kerülhet kitűzött céljaihoz, mint valaha. Váratlan segítséget kaphat valaki ismeretlentől. Csak ne mulassza el meghálálni. Ráadásul a mai napon az este is fénnyel teli egy kedves személynek köszönhetően.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Mostanában csak a változatosság tudja feldobni. Ha ezt pont a munkájában nem találja meg, az könnyen arra sarkallhatja, hogy az állásváltoztatásra gondoljon. Legyen azonban nagyon körültekintő! Ha meg a szerelemben vágyik változatosságra, az kimondottan veszélyes játék.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Munkahelyi gondjai enyhülni fognak, de ehhez a saját hozzáállásán is változtatnia kell. Rengeteg a feladat, de ne izgassa, ha nem tud mindennel megbirkózni. Nem minden sürgős. Otthon szeretettel várják, siessen haza!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma komoly munkaundorban szenved: vigyázzon, hogy ez azért ne üljön ki az arcára. Megpróbálhat azonban örömet is találni a munkájában. Ha azonban valami teljesen gépies tevékenységet kell űznie, akkor már csak a munkatársaiban bízhat.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma a szokottnál is nyugtalanabb: talán olyan híreket kap, amik felzaklatják, talán egy régi gondolat motoszkál újra a fejében, és nem hagyja nyugodni. Amennyire lehet, járjon utána az igazának, és csak azután döntsön.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Érzelemdús napokat él át. Kicsit a hangoltságán is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, vagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzi eluralkodni magán, próbálkozzon valamilyen relaxációs technikával.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Az önfejűség csütörtökön minden eddiginél kevésbé van hasznára önnek. Minden ítéletét inkább tartsa hát magában, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igaza. Talán épp attól kap szeretetet, akit elítélne.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi az útját, mindenütt meglepetések várják. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma ön előtt. Ehhez persze ki kell mozdulnia a négy fal közül.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha azonban örökös csatamezővé vált az otthona, akkor nagyon el kell gondolkoznia, min is kellene változtatnia.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A csütörtöki nap jó híreket hoz. Megoldódik egy ügy, amit már jó régóta húzott maga után, és nem tudott vele dűlőre jutni: ma végre megoldást talál erre a komplikált ügyre is. Ha szingli, munkahelyi flörtöt jeleznek a bolygók.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Nagyszerű nap ez a Halak szülötte számára. Tele van energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valamilyen belső sugallat, ami ezt érezteti önnel.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás