Megtalálod a gyilkos menyasszonyt? A nyomozókat is kikészíti ez a teszt





A feladványt az időkorlát csak tovább nehezíti. Készen állsz, hogy próbára tedd velünk a képességeidet?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.15.
menyasszony gyilkosság teszt életmód börtön

Képzeld el, hogy nyomozó vagy és meglátogatsz a börtönben három gyanúsítottat, akik történetesen gyönyörű menyasszonyok. Elsőre talán egyikükről sem feltételeznéd, hogy gyilkosságot követett el, pedig valamelyikük egy veszélyes bűnöző. Jobb, ha gyorsan rájössz, kit kell felelősségre vonni, mert a másik két hölgyet mielőbb visszavárják az esküvőre. Sikerül 3 másodperc alatt megoldanod a rejtélyt?

Két menyasszony ártatlanul került rácsok mögé. Ki a valódi tettes? (Fotó: themindsjournal.com)

Ebben a tesztben nem csak a gyors reflexekről van szó, hanem a megfigyelőképességeid is használnod kell, hogy elválaszd az igazságot a hazugságtól és megtaláld a gyilkos menyasszonyt. 

Ha 3 másodpercen belül sikerült azonosítanod a tettest, akkor lehet, hogy szakmát kellene váltanod, mert nyomozóként számos rejtélyt tudnál felfedni! Kivételes kognitív képességekkel rendelkezel és a részletorientáltságod remek problémamegoldóvá tesz. 

Amennyiben 5 vagy több másodpercen belül megtaláltad a gyilkost, akkor is büszke lehetsz magadra, a kitartás felbecsülhetetlen értékű tulajdonság, amely az élet minden területén jó szolgálatot tesz. Arról se feledkezzünk meg, hogy nagyszerű elemző vagy! 

Aki pedig nem tudta megoldani a rejtvényt, annak sem szabad csüggednie. Ne feledd, a gyakorlat teszi a mestert, minél több hasonló kihívással próbálkozol, annál rutinosabb leszel. Eláruljuk, hogy a tettes a középső menyasszony, akinek a felsliccelt szoknyája alól kilód a gyilkos eszköz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás