Ez az 5 csillagjegy mestermanipulátor, jobb, ha vigyázol velük!

Vannak emberek, akiknek megvan az a képességük, hogy megszerzik, amit akarnak, és ezért nem riadnak vissza attól, hogy kiforgassák a tényeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.08.
manipulátor csillagjegy horoszkóp életmód asztrológia

Jobb, ha először tisztázzuk: az, hogy valaki manipulatív csillagzat alatt született, nem jelenti azt, hogy eredendően rossz ember. Mindenkinek megvan továbbá a lehetősége arra, hogy befolyásoljon másokat, így pusztán a horoszkóp alapján nem tudod kiszűrni, kivel kell vigyázni – írja a themindsjournal.com. Némi útmutatást azért adunk!

Mindenkinek megvannak a módszerei, hogy elérje azt, amit akar  (Fotó: Shutterstock)

Ez az 5 csillagjegy tud a legjobban manipulálni

A skorpió manipulációs technikája felülmúlhatatlan. A megtévesztés mestere, olyannyira, hogy nem fogod tudni, ha játszadozik veled, amíg nem késő. Tudja, hogyan kell kiforgatni a szavakat, hogy elérje, amit akar. Meglehetősen jól megérti mások érzelmeit, ezért hajlamos az empatikus képességeiket felhasználva megtéveszteni. Óvatosnak kell lenni vele, mert hihetetlenül intelligens is.

Az ikrek képes alkalmazkodni bármilyen helyzethez, és ezt a maga előnyére használja fel, amikor manipulációról van szó. Eléri, hogy azt gondold, amit ő akar, és minden helyzetből kidumálja magát. Nagyon szellemes, de a humort elterelésre használja. Lehet, hogy egyik pillanatban a legközelebbi szövetségesedként lép fel, a másikban pedig a legádázabb ellenfeleddé válik. 

Az oroszlán vezető típus, emellett rendkívül karizmatikus. Imádja, ha rá irányul a figyelem, és tudja, hogyan kell használnia a varázsát. Nagyon magabiztos, nem fogad el nemleges választ. Rendkívül szenvedélyes, képes másokat inspirálni és irányítani, ezzel párhuzamosan pedig megtéveszteni is, ezért jobb vigyázni vele!

A mérleg arról ismert, hogy képes egy adott helyzetet több szemszögből átlátni, és ezt az előnyére használja fel, amikor manipulációról van szó. Elhiteti veled, hogy te vagy a legfontosabb ember a világon, de ezt azért teszi, hogy elérje a célját. Rendkívül diplomatikus és intelligens, így mindenre rávesz, amit valójában ő akar. Érdemes megfigyelni, mire miként reagál.

A bika makacsságáról ismert, és ezt kihasználja, amikor manipulációról van szó. Ügyesen lefáraszt, amíg nem engedsz a kéréseinek. Édes beszéddel manipulál, emellett nagyon birtokló, képes a markában tartani. Rendkívül praktikus típus, gyakorlati érzékét arra használja, hogy saját érdekében játsszon más érzelmeivel. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás