Ma összecsapnak a hullámok a Szűz feje fölött

Egyik gond a másik után jöhet, ha nem szedi össze magát!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.04.17.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hétfőn képtelen a saját tempójában haladni, folyton akadályozzák. Valójában nem a kollégái, hanem a csillagai azok, melyek gátolják önt abban, hogy azt tegye, amit szeretne. A késleltetés azonban a hasznára válik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha maximalista, és ráadásul engedi, hogy a kritikus énje kerekedjen felül, akkor nem csodálkozhat azon, hogy nem érzi jól magát a bőrében. Azt a jót is meg kellene látnia, amit nem remélt, nem várt el. Ami csak úgy adódik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Felhőtlen és kifejezetten vidám napra számíthat ma: minden a tervei szerint alakul, s ha mégsem, akkor sokkal jobban. A barátságok ma kiemelt szerepet kapnak, akár csak valamilyen hobbija, vagy önmegvalósító tevékenysége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha végre nem a párkapcsolati konfliktusra koncentrál, hanem a megoldásokat keresi, akkor elérheti, hogy kedvezőbb színben lássa a dolgokat. A múlt sérelmeit emlegetni örökké: ez nem vezet sehova.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma ismét ráébredhet, hogy nem kellenek világrengető dolgok ahhoz, hogy ön jól érezze magát. A párja főz valami finomat, vagy a kutyájával sétál egy nagyot délután: a csendes örömöt tanulja meg megbecsülni végre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hétfőn munkahelyi gondok kavarhatják fel lelkileg, de ne engedje, hogy ez a családi életét is megmételyezze! Elmondhatja ugyan a társának a baját egyszer, de a vacsoránál már ne ezzel szórakoztassa a többieket. Rosszul is esne az étel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha maga sem tudja eldönteni, hogy mit is akar valójában. Ha nem egyértelmű igen a válasza a kapcsolatra, akkor alighanem ideje kilépnie ebből! Még azon az áron is, ha ideiglenesen egyedül marad.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma semmi nem tudja kihozni önt a sodrából: békésen tűri, hogy a főnöke ugráltassa, elnézi társa cinizmusát is. Bölcs nyugalommal szemléli az életet. Pedig néha azért nem ártana kicsit megmutatni az erejét. Aztán megint nyugodhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ha van párja, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha szingli, akkor se töltse magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemnek!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden határozottsága ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhat. Ráébredhet, hogy a gondolkozása bizonyos sablonjai miatt ítélhetett meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szokásosnál is nyűgösebben vág bele a napba. Nem fog azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapota, mert nagyon hamar találkozhat valakivel, aki teljesen felvidítja a kedvét. Ha szingli, akkor nagyon vonzónak is találja!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan embertől kell hétfőn segítséget kérnie, akivel nincsen jó viszonyban. Szerencse azonban a szerencsétlenségben, hogy ez alkalmat teremt a közeledésre és a kibékülésre is. A dolgok összejátszása folytán javíthatja a sorsát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás