Feledje a Mérleg a munkahelyi gondokat, koncentráljon az ünnepekre!

Ezt ígérik a csillagok szombatra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.08.
életmód csillagjegy horoszkóp

Napi horoszkóp 2023.04.08. szombat

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap igazán sürgölődősre, készülődősre sikerül, de minden percét élvezi. És talán váratlan látogatója is akadhat! Fogadja nyitott szívvel-lélekkel. Érdekes híreket is hozhat önnek egy közös ismerősükről.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap valódi boldogságot hozhat a Bikák szívébe. Nemcsak azért, mert mindig boldog, ha a családjával ünnepelhet. De valami extra jutalomban is részeltethetik csillagai. A meglepetés az otthonában várja attól, akitől a legkevésbé reméli.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon családi látogatásra indulhat. Az olyan ismeretséget azonban jobb elkerülnie, ahol valamilyen konfliktus áll fenn a rokonok között. Egy veszekedés ma megkeserítheti az ünnepet. Nem érdemes kockáztatni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha párkapcsolatban él, akkor az ünnep igen jó alkalmat adhat önöknek arra, hogy ha valami összezördülés volt önök között, azt végre tisztázzák. Nem kell nagy dologra gondolni. Lehet, hogy egy pohár bor is elég.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az élet csupa rejtély, és ön valahogy folytonosan ezekbe ütközik. Ne lepődjön meg semmin, és ne akarja ítéletekkel sújtani az érintetteket. A sors önmagával kapcsolatban is tartogathat meglepetéseket.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kisebb házastársi, vagy családi összezördülésre számíthat. Talán a közelgő ünnep, a készülődés, a sok tennivaló hozza ki önt a sodrából. Szerencsére estére már elmúlnak a fellegek, és könnyebb lélekkel várhatja a nyulat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkahelyi gondokat legalább a Húsvétra el kellene felednie. Bármennyi is a tennivalója, most mégis a maradandóval kellene foglalkoznia. A mindennapi rohanás, stressz lemerít, az ünnep feltölt. Arra készüljön!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a szokottnál is nagyobb önuralomra lehet szüksége, ha meg akarja őrizni nyugalmát, híres hidegvérét. Szerencsére, a napja, bár nyugtalanul indul, a végére mégis csak csodálatosan alakul. Valami olyan élményben is része lehet, ami megemeli a lelket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a szokottnál is céltudatosabb és összeszedettebb lehet. Ön, bár nem látszik mindig így, nagyon is törekvő tud lenni, ha akar. Persze, ez a legmélyebb lelkét bántja, mert igazából lazítana. Az egyensúlyt megtalálni a legnehezebb.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Elég zavaros helyzetbe kerülhet: olyan emberekkel találkozhat ma, akiknek a társaságát nem igazán élvezi. Valamiért mégis szembesülnie kell azzal, akitől eddig tartott valamiért. Talán épp azért, hogy legyőzze a félelmét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyan feladattal lepi meg a mai nap, amiben igazán csak örömét lelheti. A végrehajtásához ráadásul jócskán szüksége lesz a fantáziájára és a kreativitására. És végül mindenkit meglephet és boldoggá tehet az eredményével.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma végre teljesülhet egy régi vágya. Ehhez el kell egy kicsit engednie magát, és rábízni magát a felsőbb erőkre. Kezdje mosollyal a napot, és bízzon a folytatásban! Minden perc meglepetést tartogat.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás