Erre a csillagjegyre ma az igaz szerelem próbája vár

A Skorpióra csodás nap vár, a Halak legyen ma türelmes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.23.
horoszkóp életmód

2023. 04. 23 . – Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha ön valakit szeret, akkor azt őszinte szerelemmel szereti. Minden más jegynél nehezebben esik önnek, hogy mást mutasson, mint a valós érzései. Így aztán könnyen megbánthat valakit, akit pedig nem kellene, másvalakit viszont boldoggá tehet.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kissé gyanakvó lehet. Sajnos ezt az érzést kivetítheti a baráti körére is vasárnap: akár úgy, hogy egyesekben áldozatot, másokban viszont bűnöst képes látni. Az igazság ennél sokkal bonyolultabb.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Család problémáit őszinte beszélgetéssel oldhatja meg a legkönnyebben, és vasárnap erre módja is nyílik erre. Fontos azonban, hogy a beszélgetőpartnere az legyen, akivel a gondja van. Nem igaz, hogy lehetetlen a megértés. Muszáj próbálkoznia! Minden más csak pletykálkodás.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érzi, igazán kiérdemelte már, hogy a babérjain pihenjen. A jegyében járó Mars ugyanakkor aktivitásra kényszeríti. Most mégis inkább a sport terén vagy a hobbikertjében tevékenykedjen. A többi várhat holnapig.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érzi, le kell zárnia egy életszakaszt, de ne gondolja, hogy a döntés minden téren az ön kezében van, és az teljesen racionális. Az érzelmek olyan váratlanul önthetik el, hogy maga is meglepődik azok erősségén. Ez az igaz szerelem próbája lehet.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Vasárnap érzékeny lelkiállapotban van, és ez picit megnehezíti, hogy a másokkal való kapcsolatában előbbre lépjen. Az első pedig az lenne, hogy gyakorolná a megbocsátást vagy a bocsánatkérést. Akár kimondatlanul is, hiszen a tettei úgyis beszédesebbek.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hiába, hogy gyönyörű, napsugaras tavasz van, ha a lelke még borús. A kivilágosodáshoz meg kellene hallania végre, amit a saját megérzései súgnak. Ne a szomszédasszonyokra, keserű barátokra, rossz tanácsadókra hallgasson!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csodás napot jeleznek a bolygók. Talán nem történik semmi különös az események szintjén, a lelkében azonban most különösen nagy béke van, és ez a legfontosabb. Este váratlan vendége lehet!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Figyeljen oda jobban a kapcsolataira! Az élet nem verseny, a barátság, a szerelem terén semmiképp sem az. Ha ilyen téren eddig csalódások érték, akkor el kellene gondolkoznia ezen. Álljon nyitott szívvel szerettei elé!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán túl nagy elvárásokat támaszt a párjával szemben, aminek következtében az frusztrálva érezheti magát. Az elvárásokat próbálja meg a másik lehetőségeihez, képességeihez igazítani. És azt is nézze, ön mit nyújt a másiknak.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ragyogóan alakul a vasárnap. Egy hirtelen ötletre mindenképp kellene figyelnie. Hagyja, hogy a sors vezesse! Ha szingli, akkor főként, mert most nagyon érdekes találkozása lehet egy idegennel.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szokása, hogy gyorsan döntsön, ám ez a mai napon nem biztos, hogy feltétlenül jó döntésre vezet. Lehet, hogy új állásajánlatot kap, ahol már hamar kezdhetne is. Bármily csábító is legyen, kérjen egy kis gondolkodási időt! Aludjon rá egyet, és csak holnap válasszon!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás