Ennek a csillagjegynek új időszak kezdődik az életében

A Baknak rosszul indul a napja, az Oroszlánra békítés vár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.07.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kicsit zaklatottan indulhat a napja, valószínűleg azért is, mert hajlamos túlaggódni a dolgokat. A mai napon kapcsolódjon ki teljesen, feledkezzen meg a munkájáról, lelje örömét a családi életben! Hogy legyen mire emlékeznie!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olykor ugyan nehéznek érzi a helyzetét, de valójában nagyon szép időszakot él meg éppen. Olyan emberek veszik körül, akiket szeret, és akik szeretik önt. Ennek örüljön, és élvezze ki a mai nap szabadságát, az együtt töltött órákat, az ünnep emelkedett hangulatát!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sűrű hét áll ön mögött, de végre kezdetét veszi a várva várt hosszú hétvége. Lelkileg is hagyja maga mögött az elmúlt hetet, a társával kellene foglalkoznia inkább, hiszen olyan kevés időt tudnak egymásra áldozni. Pedig ez egyiküknek sem áldozat, hanem öröm.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Új időszak kezdődik az életében. Az ünnep, a nagypénteki böjt is alkalmat teremt önnek arra, hogy elmerengjen azon, mit és hogyan szeretne másképpen tenni. Egy kisebb áldozatot is kell hoznia ma, hogy ez megtörténjen.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Már megint önnek kell a kezébe venni a dolgokat. A helyzet addig mérgesedik, amíg ön oda nem áll, hogy egy jó ügyet a kezébe vegyen, vagy valaki tévedését helyre hozza. Hiába, erre csak egy Oroszlán képes.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szerelem, a barátság és a szeretet ma első helyre kerülhetnek az életében. Végre egy picit a kötelezettségek szorulnak a háttérbe… Nagyon megérdemelt pihenés ez más, élvezze ki minden percét a kikapcsolódásnak!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy ismerőse kezd másként viselkedni önnel szemben. A viszonyuk változik, és önt ez egy kissé zavarba ejti, mert kezdi elveszíteni az irányítást. Pedig most éppen azt kellene megtanulnia, hogy hagyja magát sodortatni az árral.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénteken az elfogadás és a megbocsátás lehet az elsődleges az életében. Az ünnep szellemisége hat önre, és az égi folyamatok is nosztalgikus, érzékeny lelkiállapotba ringatják. Most különösen jól esik minden kedves szó, minden gesztus.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A változások hoznak új színt az életébe, ezért nem kell tartania a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és ön otthonos lesz benne. De ön ezt tudja, csak vissza kell találnia szokott optimizmusához!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A hangulatai igen változékonyak, és emiatt van az, hogy ma olyan nyögve-nyelősen indul a napja. Szerencsére ma nem kell kapkodnia. Csak mindent tegyen lassan és meggondoltan. Hamarosan jobban fogja érezni magát.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egye inkább túlteng önben a szabadságvágy, miközben próbál minden nap erőn felül teljesíteni. Nem kellene olyan szigorúnak lennie magához! Legyen kicsit lusta! Ma például végre pihenhet, kikapcsolódhat picit – használja ki!

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szép nap ez a mai a Halak jegy szülötteinek is. Önt mindig meghatják az ünnep pillanatai, s ez a Húsvét többet is tartogathat önnek. Jó hírt kaphat, vagy ráébredhet valamire saját magával, a jövőjével kapcsolatban.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás