A Kosnak ideje lenne félretenni csip-csup problémáit

Vannak dolgok, amik felett nincs hatalma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.21.
Módosítva: 2023.04.21.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Tegye végre félre a csip-csup problémáit, és ne bosszankodjon olyasmiken, amik felett nincs hatalma. Ha olyasmivel foglalkozik, amire hatni is tud, sokkal elégedettebben fogja zárni a pénteki napot. Az estéje is különleges lehet. Kezdődik a hétvége, a mai nap szintén jó programokat ígér.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja a sorsa jobbra fordulását. Mivel nem tudja, hogy kitől is remélheti ezt pontosan, ma ne mondjon le semmilyen találkozót, se barátit, se ismerősit!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vigyázzon, véletlenül kicsúszhat valami a száján, ha nem figyel oda. Ha valaki titkot bízott önre, akkor azt tilos továbbadnia. Ha pedig szakmai titkot őriz, akkor százszorosan igaz ez a kötelezettsége.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha szingli, akkor furcsa helyzetben találhatja magát. Talán még magának sem akarja bevallani, de kezd vonzódni egy kollégája iránt. Ha komollyá válik a dolog, akkor az a munkahelyi megítélését is érinti. Ezt vegye számításba!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A munkahely, ezt önnél senki nem tudja jobban, arra való, hogy pénzt keressen, nem pedig arra, hogy az érzelmi életét ott élje ki. A mai napon mégis kihozhatja valaki a sodrából, akár pozitív, akár negatív értelemben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy közeli rokonnal kerülhet pénzügyileg is kapcsolatba. Ne féljen akár kölcsönadni, akár kölcsönkérni. Végül is kik segítenének egymáson, ha nem pont a rokonok. A kérdés csak az, hogy mekkora összegről van szó. Legyen mértékletes!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha egyedülálló, akkor ma nagyon rátör önre a vágy egy társ után. Ehhez még akár valamilyen közvetítő segítségét is igénybe veheti. A személyes barát jobb, mint az intézmény, vagy az internet. Főleg, ha van már jelöltje.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A tettek többet mondanak a szavaknál: ezt ne feledje el, ha a párjával vitái vannak. Ha mindig kap tőle vacsorát, vagy friss virággal várja haza, az többet mond a szeretetéről, mint a csípős, vagy rosszalló szavai.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az érzelmei pénteken jó irányba terelik önt: hallgasson a szívére! Az ész cselei folytán sokszor a megrögzöttségek, az emlékek vagy a fájó múlt miatt mehet rossz irányba. A szív nem a múltra emlékszik, hanem érez. Érzi a jelent.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedvező napra számíthat ma: bármi is a munkája, azt élvezni fogja. Szokatlanul nagy kihívásnak lehet ugyan kitéve, de jól veszi az akadályokat, és élvezi a társaságot is, amely körülveszi önt. Vannak jó barátai.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól teszi, ha elengedi a haragot. Olyan régóta cipel magával már egy bánatot, hogy talán észre sem veszi, mekkora súly ez az ön szívén. Pedig semmi sem kötelező, főleg nem ez. Miért ragaszkodik mégis hozzá?

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkahelyén elismerés várja: a főnöke részéről még akár anyagi megbecsülést is remélhet. A szavakat sem szabad azonban lebecsülnie. Hamarosan új kapuk nyílhatnak ön előtt, ha ön is úgy akarja. Beszéljen a terveiről!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás