Intő jelek! Erre figyeljen ez a két csillagjegy





Ikrek, egy jó tanácsot mindig érdemes megfogadni. Rák, vigyázz, kit kritizálsz!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.03.21.
életmód horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az, hogy határozottan képviseli a véleményét a munkahelyén, hajlamossá teszi önt arra, hogy az otthonában is valamiféle főnöki szerepet vigyen. Ezzel nem fog tetszést aratni kedden a párjánál, az tuti.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szem előtt kell tartania a mondást: kettőn áll a vásár. Ön hiába akar bármit is eladni, amit jónak talál, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell mennie, máshol kell keresgélnie. Vagy mással kell kereskednie legvégső esetben – elvontabb értelemben is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

El kellene végre kerülnie a hamis barátokat, a rossz tanácsadókat. A nyílt konfrontációt is kerülni kellene kedden. Nem látható ugyanis előre tisztán, hogy melyik fél húzza a rövidebbet. Törekedjen a megegyezésre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne kritizáljon olyan könnyedén másokat! Valakit magára haragíthat ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetének a javulását várná. Pedig most szüksége van egy kis segítségre, csak amíg beindulnak az ügyei.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A párjával ezek miatt ugyan vitája támadhat, de ezen is túl kell esniük egyszer. Holnap úgyis újrakezdik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szigorúbb oldalát mutatja kedden a családtagjainak, amivel nem kis meglepetést okozhat nekik. Hozzá vannak szokva mostanában, hogy olyan engedékeny, és mindent megcsinál a másik helyett. Na de ma ennek vége. Jól is teszi, hogy kicsit erősebben meghúzza a határait.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kellene folyamatosan két malomban őrölnie. A kettős játszma egy idő után éppen saját magát fogja felőrölni. Ha úgy érzi, hogy már saját magának is árt vele, valamiről le kell mondania. Meg fog lepődni, mennyire megkönnyebbül.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne kapkodjon! Ha folyton siet, a végén éppen azért fog elkésni, mert a rohanásban elfeled valamit. Legjobban tenné, ha a napjait meditációval kezdené. Az önmagában való elmerülés segíthet önnek a tisztánlátásban, megújulásban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem kellene feladnia minden elvét csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsa. A családi vita még nem baj, főleg, ha az a célja, hogy végül valódi közös nevezőre találjanak. Csak a célt ne tévessze soha szem elől!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne rágódjon kedden sem a jelen, sem a múlt sérelmein. Nem jól értékeli ugyanis a helyzetet. Egy picit borúsabban látja a dolgokat, és ott is ellenséget sejt, ahonnan nem is várható semmilyen támadás.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön általában is több magányt, a világtól való félrevonulást igényel. A mai napon legszívesebben ki sem tenné a lábát az otthonából. Ha teheti, tegyen így! Ha nem, akkor legalább egy magányos órát teremtsen ma magának.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön filozofikus alkat, ezért úgy látja, minden úgy van jól, ahogy van. Sajnos a környezetében nem mindenki osztja ezt a véleményét. Nem hunyhat szemet az ő véleményük felett sem! Keresse a kompromisszumos megoldásokat!





 





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás