A Szűz nyugodtan támaszkodjon ma mások segítségére

Egy csomó elképzelését megvalósíthatja szombaton, mert sokan vannak, akik a segítségére is állnak ebben. Jól teszi hát, ha a mai napra időzít egy pár kényes, vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet az ön válláról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.18.
horoszkóp

2023. március 18.

Horoszkóp


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jobb, ha szombaton nem akar mindent problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ugyan ma nehezére eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheti az időt. Keresse meg egy barátját!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy baráti kapcsolata különösen foglalkoztatja szombaton. Igen fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barát Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem szereti a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent önnek kell személyesen megoldania. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredik bele közvetlenül. Nem vennék jó néven az érintettek. Még akkor sem, ha bölcs tanácsot ad.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne feledje, hogy a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran álljon elő azzal szombaton, ami önt bántja, és azért se sértődjön meg, ha a másik ugyanezt teszi. Ez az első lépés, ha javítani szeretnének a kapcsolaton.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma csak az élvezeteknek szeretne élni. Sajnos ennek még nincs itt az ideje. Legalábbis nem kora délelőtt. Rengeteg a teendője, és csak ha azt elvégezte, lesz módja a szórakozásra. Na de akkor jogosan érzi azt, hogy megérdemli!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy csomó elképzelését megvalósíthatja szombaton, mert sokan vannak, akik a segítségére is állnak ebben. Jól teszi hát, ha a mai napra időzít egy pár kényes vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet az ön válláról.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma igen beszélgetős napja lesz. Szívesen és sokat beszél, és a mondandóját nem felejti el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tud csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálja rájuk, bármiről is van szó.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nagyon hangulatembernek bizonyulhat, folyton elsodorja magával a pillanat érzése. Ez nem baj, csak igyekezzen olyan társaságot választani, ahol a jókedv a valószínűbb. Kerülje az örök pesszimistákat!



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szokásosnál is harciasabb kedvében van szombaton: még önmagával is meghasonlottságban van. Ezt persze legegyszerűbb a külvilágon, leginkább pedig a társán kiélni. Ha veszekedésbe bonyolódik, gondoljon arra, hogy a saját árnyékával vitázik.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Legyen türelmes: nem biztos, de lehetséges, hogy már a mai napon teljesedik egy vágya, vagy bizonyosságot szerez valamilyen tervével kapcsolatban. Az is elképzelhető, hogy olyan baráti tanácsot kap, ami elősegíti a sikert.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vidáman ébred, és úgy érezheti, hogy tombol önben az energia. Jól teszi, ha ezt az erőt valamilyen sportba fekteti. A fizikai erőnlét a szellemi frissüléshez is hozzájárul. De persze az is jó, ha valamilyen jó kis mulatságban vezeti le!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottsága, derűs jókedve. Minden oka megvan arra, hogy rózsaszínűbben lássa a világot. Ha a jelenlegi helyzete, főleg anyagilag, nem is kielégítő, a mai napon megpillanthatja a fényt az alagút végén.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás