A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!





Ígéretes napok elé néz a héten a Nyilas, akinek most az intelligenciáját kell megcsillogtatnia, mert a potenciális kedvesjelölt erre a részre is kíváncsi. Ha valamit nem tud, inkább csak hallgasson, bólogasson.



Megosztás
Szerző: Zsuzsa Tar
Létrehozva: 2023.03.20.
horoszkóp életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Flörtölni támad kedve a Kosnak, illetve olyan új ismeretségekre, amelyek nem kötelezik semmire. Nos, néha valóban nem rossz dolog kikapcsolódni, kivéve persze, ha az ember éppen nincs elköteleződve. A csillagok azt tanácsolják neki, hogy az estéit töltse ott, ahol biztosan nem fog unatkozni, és ahol megmutathatja magát. Bája és játékossága vonzóvá teszi a Kost az ellenkező nem szemében.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A héten a Bikát annyira megzavarják az érzelmei, hogy igencsak belekavarodhat a hétköznapi életének intéznivalóiba, és ez sok gondot okoz majd neki. Nem számít, hogy a Bika éppen a boldogságtól repked vagy a viszonzatlan szerelemtől szenved, a héten elég sok alkalommal lesz képtelen uralkodni magán, ám a csillagok azt javasolják neki, hogy néha szálljon le a földre, és próbálja meg megérteni, ami körülötte történik.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Eljött az a hét, amikor az Ikrek kizárólag a gondolatai és vágyai erejével lesz képes változtatni a magánéletén. A csillagok azt tanácsolják az Ikreknek, hogy koncentráljon, és fejben próbálja meg elnyerni a szeretett személy figyelmét, hogy elmélyüljön a kapcsolatuk. A közeljövőben az Ikreknek minden esélye megvan arra, hogy megfigyelje, hogyan válnak fokozatosan valósággá a gondolatai.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ez a hét remek lesz arra, hogy a Rák valami újba kezdjen. Nem számít, hogy ez egy új szerelem, egy kapcsolat új szakasza, vagy egy új, romantikus ismeretség. Még egy olyan ártatlan dolog is, mint egy új ruha vásárlása, óriási változást hozhat a Rák számára a személyes életében. A csillagok tehát azt tanácsolják a Ráknak, hogy bátran lépjen előre. Amíg a változás felé halad, minden csak jobb lehet!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Semmi sem zavarhat bele a héten az Oroszlán kísérletező kedvébe. Valószínűleg nem a kedvesét szeretné lecserélni a jegy szülötte (már ha van párja), inkább csak arról van szó, hogy szeretné feldobni az életét. Az elkövetkezendő napokban egészen furcsa helyeken ismerkedhet a magányos Oroszlán. A csillagok azt javasolják: bátran kísérletezzen bármivel, hiszen az élet maga is nagy próbatétel.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Óriási érzelmi hullámvölgyet él át a héten a Szűz: hol lángol és szinte lebeg a boldogságtól, a szerelemtől, hol dühroham uralkodik el rajta. Könnyű kikövetkeztetni, hogy ez a szárnyalás nem okoz örömet sem a Szűznek, sem a kedvesének. Annak érdekében tehát, hogy a kapcsolatuk nehogy megromoljon egy óvatlan szó vagy tett miatt, a Szűz jobb ha tartózkodik az érzelmei kimutatásától.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Eljött az a szakasz a Mérleg magánéletében, amikor át kell gondolnia a kapcsolatát a kedvesével. Talán zsákutcába jutottak, vagy csak egy kis frissítésre van szükség. Így vagy úgy, mostanában mind a ketten kerülték a problémát, és hagyták, hogy minden menjen a maga útján. A problémát csak úgy lehet megoldani, ha a Mérleg leül és átgondolja a lehetséges lépéseket. Ez egyedül is jó ötlet, de a párjával együtt még jobb.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ha a Skorpió valami fontosról szeretne beszélni a héten a kedvesével, akkor inkább ne tegye ezt: az elkövetkezendő napok nem támogatják az őszinteséget, pontosabban a megértés vágyát. A legegyszerűbb kérdéseket is nehézkesen lehet most megoldani, és bármilyen okból félreértés adódhat. A Skorpió tehát jobban jár, ha egyszerűen elhalasztja a beszélgetést a következő hétre.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Egy csodálatos hét következik a Nyilas számára, amikor elnyerheti kiszemeltje szívét, ám ehhez meg kell mutatnia az intelligenciáját. Most nem a bája, a kisugárzása, még csak nem is az ízléses öltözködése varázsolhatja el a potenciális partner fejét, hanem az éles elméje, a műveltsége. Viszont ha a Nyilas nem biztos a saját képességeiben, a beszélgetés során inkább hallgasson: a hallgatag beszélgetőtárs okosabbnak tűnik.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Valószínűleg nem tudja a Bak a héten elkerülni a romantikáról szóló szentimentális beszélgetéseket, a nosztalgikus emlékeket és a hasonló érzelmi kitöréseket. A csillagok azt javasolják a jegy szülöttének, hogy nyugodtan beszélje meg valakivel a szerelmi életét, cserébe meghallgatja mások gondolatait ebben a témában. Ez segít neki kezelni az érzéseit, és választ kaphat azokra a kérdésekre, amelyek aggasztják.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
A héten a Vízöntőnek világgá kell mennie! Hogy ezt hová is képzeli el és kivel, az teljesen rá van bízva, a lényeg, hogy társasági életet éljen! Lehet ez egy színházi előadás, egy rockkoncert vagy egy diákbuli, esetleg egy jó kis mozi, a lényeg az, hogy a napokban a Vízöntő semmiképpen ne üljön otthon, mert rengeteg érdekes hely van a környéken a romantikát kereső ismerősei számára!

Halak
II. 20.–III. 20.
A Halak kapcsolatát beárnyékolhatja néhány pénzügyi probléma. Talán a pénzhiány, a meggondolatlan költekezések, vagy a kicsinyesség megnyilvánulása okozza ezt a konfliktust. A Halak mindenesetre óvatosan bánjon a napokban ezzel a témával, ugyanis a kedvese számára ez szinte érthetetlenül fájdalmas és sértő gonddá válhat. Várjon pár napot, nyugodjon meg a Halak, aztán tiszta fejjel, higgadtan mondja el, hogy mit lát és mit érez. 





 





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás