RETRO RÁDIÓ

A Kos ma katasztrofálisan látja a világot





Ne engedjen teret a rossz dolgoknak!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.03.28.
horoszkóp életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden nagyon könnyen befolyásolhatja a környezete negatív hangulata és könnyen lehet, hogy ön is nagy katasztrófát lát bele olyan dolgokba, melyek valójában nem is annyira lényegesek. Ne engedje, hogy ilyen szinten hatással legyenek önre mások! Megvan a józan esze, használja!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bika szereti a kiszámíthatóságot, és ön is szereti, ha minden a tervek szerint alakul, nem igazán rajong a váratlan meglepetésekért. De talán ma nyitottabbnak kellene lennie a kalandokra és a váratlan fordulatokra, különösen azért, mert nem nagyon tehet ellene. De mi lenne, ha ön is lépne erre egy meglepőt?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ossza be jól az idejét és energiáját, mivel kedden egy váratlan esemény vagy hír keresztülhúzhatja az eltervezett menetrendet, és talán azonnal reagálnia is kell rá valamilyen módon. Ha pedig bekövetkezik, maradjon nyugodt és koncentráljon a megoldásra. Egyszerűbb lesz, mint gondolja!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedden, ha jól alakulnak a dolgai, különösebb fennakadás nélkül, akkor megnyugodhat, mert ez annak a jele, hogy jó úton halad. Ha viszont váratlan akadályba ütközik, akkor lehet, hogy fontolóra kellene venni a dolgok egy új megközelítését, és a saját hozzáállásán változtatni elsősorban.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma szinte varázsütésre megoldódik egy sor probléma, ami tegnap még gondot okozott. Most rengeteg lehetőség áll ön előtt, ön pedig dönthet arról, hogy ezek közül melyik szolgálja a legjobban az érdekeit. Sok múlik az időzítésen, de egy csipetnyi szerencse is a segítségére lehet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Meglehet, hogy ma komoly izgalmat és felerősödött vágyat okoz egy váratlan találkozás, vagy talán összefut egy régi ismerőssel, akiről már egy ideje nem hallott semmit. Gondolkodjon hosszú távon, ne ugorjon fejest semmibe!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy szuper hír érkezik a környezetéből és nagyot fordul ön körül a világ. Lehet az is, hogy eleinte csak a nehézségeket látja, de a végén az is kiderül majd, hogy igazából a fordulatok hasznosak az ön számára. Fordítsa az eseményeket a javára!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden a szokásosnál is hevesebben reagálhat mindenre, ami hatással lehet a magánéletére, de a munkahelyi dolgaira is. Ez persze nem feltétlenül rossz, vannak helyzetek ugyanis, amikor a szenvedély éppen hogy előreviszi a dolgokat, beindít változásokat. A magánéletet például nagyon fel tudja dobni egy kis tűz...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úrrá lehet önön a csüggedés, és talán úgy érzi majd, hogy hiába tesz meg mindent a sikerért az élete bizonyos területén, az valahogy csak nem akar eljönni. Ne féljen, mert már nem kell sokat várnia és helyre kerül minden.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedden egy furcsa érzés kerítheti hatalmába, és talán úgy érzi, hogy valamiről megfeledkezett. Motoszkál valami az agyában, de nem tud rájönni, mi az? Talán a tudatalattija szeretne üzenni valamit, amit csakis akkor tud dekódolni, ha elcsendesíti az elméjét és megnyugszik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma bizonytalanságok léphetnek fel egy személyes kapcsolatában, talán valaki összezavarja a viselkedésével. Akármilyen frusztráló is ez, vegye figyelembe, hogy a dolgok nem mindig haladhatnak pontosan úgy, ahogyan ön szeretné.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók jelzése szerint kedden vitatkoznia kell, érvelnie az igaza mellett. Készüljön fel és fogalmazza meg előre a mondanivalóját, hogy összeszedettebben tudja előadni azokat, akkor biztos lesz a siker. Most a csomagolás duplán számít!





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás