RETRO RÁDIÓ

Gondold át, kit hívsz meg a szilveszteri bulira! – Így köszöntik a különböző csillagjegyek az új évet





Ha még nincs meg a meghívottak listája a szilveszteri bulidra, akkor most segítünk a döntésedben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.13.

Kos 
III. 21.–IV. 20.
Nehéz lenne megmondani, melyik az a társaság, amelyik örülne a Kosnak, aki az este folyamán szinte egy szeszfeldolgozó gyárrá alakul át, és emiatt rengeteg problémát okoz. Elbűvölő, hetyke társaságában szinte mindenkinek kedve támad részt venni egy kis rosszalkodásban: petárdákat dobálni az erkélyről vagy pezsgősdugókat lőni a vitéz rendőrök hátába.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Tökéletes újévre van szüksége a Bikának. Ezért pánikba esik, ha az ünnepi hangulatban nem lát lencsefőzeléket és sertésvirslit az asztalon, valamint legalább 30-féle salátát és tízféle meleg ételt. Neki úgy tökéletes az újévi buli, ha sikerül elővarázsolni a képeslapok hangulatát. Báli ruhájában ellenőrzi, hogy mindenki helyesen eszik és iszik-e.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Megtévesztő viselkedésével hajlamos elrontani mindenki újévét, ugyanis más alkalmakon ő az egyik legnagyobb partiarc, mindenki vele akar beszélgeti, bulizgatni. Szilveszterkor azonban minden más lesz, ez az Ikreknek az ítélet napja. Ilyenkor magába roskad és egy üveg pezsgővel a kezében, a sarokban szeretné átgondolni az elmúlt egy évét. Jobb, ha békén hagyod, mert ha nem, harap!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Úgy érzi: mindenki az adósa, hiszen egész évben a családjáért, a barátjaiért és a kedvesebb ismerőseiért szinte mindent megtett, amit csak tudott, ezért elvárja, hogy szilveszterkor mindenki az ő kénye-kedve szerint viselkedjen. Ha bárki úgy merészel tenni, ahogyan az szerinte nem megfelelő, azt ordítva, de legalábbis rettentően idegesen igazítja rendre.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Az Oroszlán képes mindenki számára elrontani a szilvesztert, már csak azzal, ahogyan kegyeskedik megjelenni és lesajnálóan végignézni a társaság ünnepi kinézetét, amely soha nem lehet elég jó, hiszen tőle senki sem kért tanácsot. Aztán leül és mondja és mondja mindazt, amire senki sem kíváncsi. Imád magáról beszélni. Ha akarsz egy saját elnöki beszédet, hívd meg!

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
A Szűz jelenléte a bulin megegyezik a bubópestis meghívásával: irgalmatlan és gonosz. Elrontja mindenki jókedvét. Megjelenik és fitymálóan kijelenti: nem érti az egész felhajtást, mert ez a nap is olyan, mint a többi, ezért számára felfoghatatlan, hogy miért kell ilyenkor mindenkinek sztárfodrásszá és séffé alakulnia. Ő vacsorázhat és ihat egy kicsit minden felhajtás nélkül is.

Mérleg 
IX. 24.–X. 23.
Lassan, de biztosan teszi tönkre a szilvesztert a Mérleg. Már egy héttel a buli előtt elkezd aggodalmaskodni. „Ó, hol fogunk ünnepelni? Itthon? Akkor az estélyit csak papuccsal vagyok hajlandó felvenni! Menjünk inkább étterembe! Vagy menjünk a belvárosba sétálni! Ó, mégsem, hiszen hideg van odakint!” A legjobb, ha egyedül, a saját otthonában várja meg az új évet.

Skorpió 
X. 24.–XI. 22.
Ha azt várod, hogy a Skorpió kedves, intelligens beszélgetésekbe kezd majd a bulin, akkor ezt felejtsd el. Az viszont szinte garantált, hogy az este alatt kikezd mindenkivel, ezért a szilveszter házasságtörések, dührohamok helyszínévé változik, ahol egy idő után már jobb nem lenni. Nem igazán bír az izgága természetével, ezért gondold át a jelenlétét!

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21.
Ha minden a terv szerint működik, akkor egy elégedett Nyilas néz majd szembe veled, hiszen hetek óta ezen a napon dolgozott, még ha nem is kérted tőle. Szeretné különféle izgalmas programokkal felépíteni a buli menetét, nehogy pár üres óra legyen, amelyet haszontalanul tölt el a társaság. Erre az erőltetett játékra pedig semmi szükség. Mond meg neki! Csak megérti.

Bak 
XII. 22.–I. 20.
Ha tökéletes újévi bulit szeretnél, mindenképpen hívd meg a Bakot. Soha, senki buliját nem rontja el, kifejezetten vigyáz mások ünnepi érzéseire. Szent ember ő lényegében! Azért sincs rossz érzés benne, ha a születésnapja éppen az újéved miatt nem lesz megünnepelve. Kibírja, a háttérbe vonul és csendben tűri, hogy most sem őt ünneplik. Vagyis majdnem csendben.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Melankólia kerülgeti egész este. Ha a DJ-pulthoz keveredik, kizárólag szomorú, lassú dalokat kér, és nem bírja a bulizni vágyó, felhőtlenül viselkedő embereket. Szerinte ezen a napon illene egy kicsit számot vetni az eddigi tetteinkkel, elnézést kérni azoktól, akiket megbántottunk. Az ivászattal vigyázz vele! Ha felönt a garatra, komolyabb vitákba keveredhet.

Halak 
II. 20.–III. 20.
Az újévi csodát várja a Halak. De valójában a Halak egész életében egy igazi nagy történésre vár, és sikeresen zsarolja az univerzumot a listájával, amelynek nagy része meglepő módon teljesül. Újév előtt szinte terrorizálni kezdi a körülötte lévőket azzal, hogy tegyék őt boldoggá, mert megérdemli. Ha beindul a hiszti, nyomj a kezébe egy kis csokit és sok pezsgőt!
 





 





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás