RETRO RÁDIÓ

Perzselően őszinte tények, téged így változtat meg az igaz szerelem





Horoszkópod alapján arra is lehet következtetni, hogy a viselkedésed miként alakul át, amikor belehabarodsz valakibe. Jöhet a szembesítés?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.05.
Változás

A szeretet a leghatalmasabb erő, amely képes átalakítani az egész lényünket. Csillagjegyeink rávilágítanak erősségeinkre, gyengeségeinkre és a kapcsolatokban való eligazodásunkra. Segítünk megérteni, hogyan változtat meg az igaz szerelem.

Bevalljuk vagy sem, mindenki máshogy viselkedik, ha szerelmes Fotó: Shutterstock

Ha rátalál a szerelem a Kosra, akkor szembemegy az ösztöneivel. Tele van energiával, ezért fél, hogy lelassul a kapcsolatban. Nem kell aggódni, amint megtalálja az igazit, többé nem a győzelemért fog küzdeni, hanem egy újonnan felfedezett beteljesüléssel éri majd el a céljait. Ilyenkor előnyben részesíti a társával töltött időt.

A Bika a szerelme mellett képes csak elengedni a múltat és elfogadni a „változást”. Fogékonnyá válik az újdonságokra, és hagyja, hogy kibillentsék a komfortzónájából. Amikor kellemetlen helyzettel szembesül, rájön, hogy a szerelem könyvében az egyik fejezet a kompromisszum címet viseli.

Az Ikrek esetében az igaz szerelem fokozza az öntudatodat. Végre rájön, ki is valójában és elfogadja, hogy a démonjai és angyalai mind benne vannak, többé nem fut el önmaga elől. A megfelelő személy mellett sosem unatkozik.

A Rák a nagy Ő mellett elengedi a félelmet és a bizonytalanságot. Túlérzékeny jegy lévén égig érő falat épített, de a szerelem arra készteti, hogy ezt az akadályt lerombolja. Ilyenkor még az sem probléma számára, ha sebezhetőnek érzi magát. Rájön, hogy a szerelem táplálása mindent megér.

A fülig szerelmes Oroszlán nem helyezi magát előtérbe annak ellenére, hogy alapvetően mindig a középpontban akar lenni. Kedvese boldogságát fontosabbnak tartja a sajátjánál. Önzetlenné válik, ezúttal szeretné megosztani a rivaldafényt.

A Szűz bizonytalansága a háttérbe szorul, ha megtalálja az igazit. Szeretetteljes és nagylelkű lesz magával szemben és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások. A szerelem önbizalommal tölti el és megtanítja arra, hogy elégedett legyen a saját bőrében. Kritikus énje a háttérbe szorul, toleránssá válik mások hibáival szemben.

A Mérleg a békét keresi, döntéshelyzetben mindig óvatos. Társaságkedvelő ember, sokan vannak körülötte – de csak addig, amíg meg nem leli a párját. Ha elrabolják a szívét, akkor megérti az egyéniség erejét és nem akarja, hogy tömeg vegye körül. Békésebbé és nyugodtabbá válik, nem lesz szüksége külső megerősítésre.

A Skorpió intenzív és titokzatos személyiségéről ismert, viszont ha szerelmes, képes megnyílni. Ilyenkor azt sem bánja, ha sebezhetőnek tűnik, alábbhagy az óvatossága is. Bár alapvetően heves természete van, gyengéddé és aggódóvá válik. Kinyílik, akárcsak egy pillangó, amikor először próbálgatja szárnyait.

A Nyilas szabad lelkű, de ez megváltozik, ha beköszönt az életébe a romantika. Ilyenkor megszelídül és ezt egyáltalán nem bánja. A csillagjegy szülötte vad természetéről ismert, de miután megtalálja a szerelmet, rájön, hogy az otthonnak karja és szívverése van. Ha be is járja a világot, akkor is visszatér ahhoz, akit szeret.

A Bak konzervatív gondolkodású és szkeptikus. Mindent alaposan átrág, mielőtt döntést hoz, persze csak addig, amíg meg nem dobban a szíve. Valójában kételkedő típus, de ha egyszer valaki elnyeri a bizalmát, akkor neki mindent elmond és rá szánja a lehető legtöbb időt.

A Vízöntőnek nehéz megbirkóznia az érzelmeivel, de ha szerelmes, szembe kell néznie önmagával. Ha tisztázta a helyzetet, mindig együtt akar lenni a számára különleges személlyel. Párja az, akivel megosztja egyedi ötleteit és gondolatait.

A Halak már a szerelem gondolatáért is odáig van, ilyenkor türelmesebb és dinamikusabb. Álomországot teremt magának, de megsérül, ha a fantáziái nem válnak valóra. A nagy Ő megérti, neki elmondhatja érzéseit. Ő megtanítja, hogy nem kell mindent elkapkodni, vele új dolgokat próbálhat ki – olyanokat is, amelyek a komfortzónáján kívül esnek.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás