RETRO RÁDIÓ

A Kos számára jöhet a randik ideje!

Számtalan meghívást kap mostanában a Kos, aki szinte vonzza az ellenkező neműeket. Jöhetnek a szép ruhák és a szórakozás!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.05. 14:30
horoszkóp

Kos

III. 21.-IV. 19.

Eluralkodott rajtad a rossz hangulat, de te is tudod, hogy ez sem neked, sem a körülötted élő embereknek nem tesz jót. Uralkodj magadon. Készülj fel arra, hogy több randi meghívást is kapsz. Válaszd ki a neked legjobban tetsző „ajánlatot” és érezd jól magad! Ezek a találkozók elhozhatják a szerelmet! Válassz szép ruhákat, hangsúlyozd az érzékiségedet, hatni fog!

Bika

IV. 20.–V. 20.

Igazán mozgalmas lesz a heted első fele. Nehezedre esik majd összehangolni a karriert a barátsággal, az együttműködéssel és a kölcsönös megértéssel. A hétvégét azonban már jó hangulatban töltöd, hiszen rájössz, hogy minden nehézség ellenére könnyen elhárítod az akadályokat. Jutalmazd meg magad egy ízletes koktéllal vagy borral.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Rengeteg választási lehetőség áll előtted, már csak el kellene indulnod valamelyik irányba. Itt az ideje bővíteni a lehetőségeidet. Sok hasznos vagy csak egyszerűen kellemes és érdekes ismeretségre teszel szert a közeljövőben, melyek segítségével végre felfedezik az tehetségedet, így megvalósíthatod a dédelgetett álmaidat.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ha van rá lehetőséged, úgy éppen itt az ideje, hogy szünetet tarts a munkában, hiszen szívnod kell egy kis friss levegőt. Töltődj fel! Hívd meg magadhoz a barátaidat, vagy sétálj egyet az erdőben vagy egy parkban. Egy kis utazás, kikapcsolódás jótékony hatású lesz, inspirációt és felejthetetlen érzelmeket ad.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Jár a kényeztetés természetesen neked is, de ne veszítsd el az arányérzékedet az ételek és az élvezetek terén. Figyelj picikét jobban az alakodra! Ha esténként mozogsz egy picit és kevesebbet nassolsz, úgy minden megerőltetés nélkül sikerül visszanyerned a régi formádat. Vár rád egy kellemes meglepetés, csak igyekezz örülni is!

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Minden feszültségedet másokra árasztod, ami valljuk be: nem túl elegáns. Sok minden összegyűlt mostanában, ami sajnos valahol ki fog robbanni és nem lesz kellemes. A csillagok az üzenik: ne mutasd magad gyengének és ha lehet, nem mond el az embereknek a problémáidat, hiszen a 80 százalékot nem érdekli, a 20 százalék meg egyenesen örül. Menj haza és feküdj le korán.

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

A napokban nagyon megromolhat a kapcsolatod a szeretteiddel vagy a szerelmeddel, és ez a te hibád lesz. Ha nyugodt és barátságos maradsz, elkerülheted a komoly veszekedéseket. A hét második felében hirtelen megváltozik minden és sokkal könnyebben találsz majd közös nyelvet a kedveseddel. Itt az idő egy romantikus vakációra!

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

A fáradtság miatt túl hirtelen hozol monstanában döntéseket, a meggondolatlanságod pedig belevisz pár olyan helyzetbe, amelyeket jobb lenne elkerülni. Mások szemszögéből nézve a szabadság és függetlenség utáni vágyad minden határt túllép. Fordíts több figyelmet a szeretteidre, mutasd ki nekik, hogy mennyire fontosak neked.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Türelemre és fegyelemre lesz szükséged az elkövetkezendő napokban, hetekben. Jegyezd meg, hogy a személyes problémáid nem érinthetik a munkahelyi kollégákat. Tarts inkább mindent magadban, és ha van rá alkalmad, egyik este hívd fel a számodra legkedvesebb ismerősödet, barátodat vagy rokonodat, mond el neki, ami bánt.

Bak

XII. 22.–I 19.

A napokban egy közeli rokonod vagy barátod megszabadít egy ellenségedtől. Légy hálás ezért, és próbáld valahogyan megköszönni, hiszen régóta fájt a fejed emiatt a személy miatt. Úgy néz ki, hogy egy jó időre elfeledheted a gonoszkodásait. Az estéid otthon sajnos egy kicsit mozgalmasak lesznek. Jobb, ha nem rohansz haza, mert kisebb konfliktusok jönnek.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

A héten rengeteg flörtölésben lesz részed, vonzod az ellenkező nem tagjait és ezt kiválóan ki is használod. A munkahelyeden vagy az oktatási intézményben, ahová jársz, minden új ismerettséged gyümölcsöző és ígéretes lesz. Egy számodra kedves ember most bajban van. Segíts neki tanácsokkal vagy csak egy odafigyeléssel, még akkor is, ha kevés a szabadidőd.

Halak

II. 19.–III. 20.

Sokat fogsz kommunikálni az ismerőseiddel, barátaiddal a héten. Nyugodtan szórd a bókokat vagy a dicséreket, azoknak ugyanis mindenki örül, még a férfiak is, bár ők sok esetben úgy tesznek, mintha ez nem érdekelné őket. Ne vesztegesd az idődet azzal, hogy megpróbálsz meggyőzni valakit a saját véleményedről. Az élet rövid ahhoz, hogy felesleges dolgokra pazarold.

Ezeket olvastad már?
Kádfelújítás házilag? Így csináld!

Kádfelújítás házilag? Így csináld!

Párkapcsolati válság, 4 csillagjegy pokolian haragtartó

Párkapcsolati válság, 4 csillagjegy pokolian haragtartó

Figyelmeztet a háziorvos: Hiába szedsz, eszel bármit, ha ezt lespórolod!

Figyelmeztet a háziorvos: Hiába szedsz, eszel bármit, ha ezt lespórolod!

Gáspár Bea megmutatta: így lesz őszi a Mac&Cheese – Recept

Gáspár Bea megmutatta: így lesz őszi a Mac&Cheese – Recept

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás