RETRO RÁDIÓ

Pénz állhat ma a házhoz egy barát segítségének köszönhetően

Ha nem hisz a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághat bele a Bika. A jó lehetőségek egy baráton keresztül érkezhetnek.Megosztás
Szerző:
2021.05.17. 05:40
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ami eddig bizonytalan volt, hirtelen rendeződik, s ha késve is, de beérik korábbi erőfeszítéseinek gyümölcse. Törődjön többet elhanyagolt barátaival, rövidesen fontos szerepet játszanak majd az életében!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szerencse ma leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomába. Ha nem hisz a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághat bele. Keresse a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A sors elégtételt ad, bizonyítva, hogy a jó végül elnyeri jutalmát. Munkahelyén pozitív fejlemény várható – szerelmi téren pedig szenvedély. Akinek ilyen támogatói vannak, mint önnek, nem lehet gondja a jövőre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vonzereje megnő, nagy sikere lehet szerelmi téren. Nehogy felborítsa pár ember békés családi életét! Képtelen viszont kezelni a kellemetlen helyzeteket. Ehhez nyugodtságra lenne szüksége, és az most önnek nincs.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy nagyon is önfejű emberrel hozza össze a sors, és nehézségeket, plusz feladatokat is hozhat a mai nap az Oroszlánoknak. Ön azonban az a fajta, akit csak megerősítenek az efféle próbatételek. A vitában ma senki nem győzheti le önt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha panaszkodik, vissza fogja hallani a szavait – jobb, ha nem osztja meg gondolatait bárkivel, csak akiben vakon megbízik. Pénzügyileg nem a legjobb a mai nap, kerülje is el a komoly döntéseket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön általában türelmes típus, ma mégis nehezére eshet ezt a szép erényt gyakorolnia. Ez természetes, hiszen egyre erősödő személyisége érvényesülési utakat keres. Vannak, akik támadásnak érzik a közeledését. Válogassa meg az eszközeit!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A hirtelen elhatározásoktól most óvakodjon! Flörtölni is csak akkor flörtöljön, ha még keresi az igazit. Nem ártana, ha rendezné kollégáival a viszonyát, mert a jelenlegi helyzet nagyban akadályozza a sikert.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lassan hozzászokik a lehetetlen elvárásokhoz, ráadásul hirtelen egy remek ötlet pattanhat ki a fejéből. Csak később jön rá, hogy épp ez lehet jövőbeli sikerei titka... Partnerével szemben legyen még türelmesebb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érzi, tudja, hogy jól mennek ma a dolgai. Szerencséjére a munkahelyén is megbecsülik, és az otthonában is szeretett család várja. Ha mégsem, a mai napon lehetősége van, hogy társra, vagy új állásra találjon.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most az erejét meghaladónak tűnő feladatok megoldására is képes, és rádöbben: nem használta ki rejtett tartalékait. Úgy érzi, párjától kevés szeretetet, biztonságot kap? Ideje, hogy eltöprengjen a változtatáson!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az égiek arra intik, ne nagyon rugaszkodjon el a földtől! Romantikus találkozást tartogat a mai nap – ez a viszony már minden bizonnyal hosszú távra szól. Ha van társa, törődjön többet vele és a kapcsolatuk ápolásával.

Ezeket olvastad már?
Íme a lassúfőző, ami magától készíti el a családi ebédet

Íme a lassúfőző, ami magától készíti el a családi ebédet

A Bika vitatkozni fog, a Mérlegnek meg szép napja lesz

A Bika vitatkozni fog, a Mérlegnek meg szép napja lesz

Ezek a gyakori szemproblémák olyan betegségeket jelezhetnek, amelyeket komolyan kell venni

Ezek a gyakori szemproblémák olyan betegségeket jelezhetnek, amelyeket komolyan kell venni

Szombaton itt van az őszi nap-éj egyenlőség: lencsemágia hozhat gazdagságot

Szombaton itt van az őszi nap-éj egyenlőség: lencsemágia hozhat gazdagságot

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás