Nyugi, Kos, jól dolgozol, a pletykával meg ne törődj





Kerüld a rosszindulatú pletykálkodást még akkor is, ha nem kedveled az illetőt, akiről a kollégák beszélgetnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.08.
horoszóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kimagaslóan teljesíti munkahelyi feladatait, és izgatott, hogy felettesei méltányolják-e teljesítményét. Nyugodt lehet, a munkája valóban roppant jól sikerült. Kerülje a rosszindulatú pletykálkodást még akkor is, ha nem kedveli az illetőt, akiről a kollégák beszélgetnek!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha van valamilyen peres ügye, az most kedvezően zárulhat, a banki ügyek intézésében is nagy előrelépést érhet el. A szívügyekben kevésbé szerencsés, feszültséget jeleznek a bolygók mára. Ha betegeskedik, ne vegye félvállról, amit az orvosa mond.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lesz kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat, amelyek érdekesebbek.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Legyen nagyon óvatos a főnökével, mert kellemetlen vitába keveredhetnek, ami súlyos következményekkel járhat! Ha nem vár önre egy biztos másik állás, akkor legyen inkább kevésbé öntudatos.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon érdemesebb elkerülni a konfrontálódást. Minek is tűzne össze csip-csup ügyeken a kedvesével? Inkább próbáljon meg a jó dolgokra figyelni. Egy romantikus estét otthon is csaphatnak, főzzön valami finomat!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Bak jegyében jár. Nagyon feszült lehet, ami az emberi kapcsolataiban csapódik le, ma egyszerűen képtelen elengedni magát, kiszámíthatatlanná válik. Mond valamit és az ellenkezőjét csinálja, nem könnyű ma a környezetében lenni.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Minden gondolata a pénz, az anyagi biztonság körül forog, talán visszamondott egy lehetőséget. Fél, hogy rosszul döntött, de belevágni sem mert volna. Zavart kissé a gondolkodása, ezt a problémát jó lenne kibeszélni az önhöz közelálló barátaival.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az elmúlt időszak egy kellemetlen pillanata jut eszébe, és ez mélyen bántja még ma is. Próbálja elfelejteni a múltat! Az orra önnek is előre mutat, arra kellene figyelnie, a jövő a fontos, már eleget tanult a hibákból!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Párkapcsolatában ma ismét nagyobb konfliktus várható, ennek oka, hogy tapintatlanul vagy türelmetlenül viselkedhet. Hallgassa meg a másikat, és legalább gondolkozzon el az érvein!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Bak jegyébe lépett. Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha valóban hódítani akar.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A magánéletében lehetnek konfliktusok. Változásokra kényszerülhet. Ne szégyellje, hogy az idő múlásával egyes helyzetekről változik a véleménye. Ha elégedetlen sorsa alakulásával, vegye kézbe a gyeplőt és váltson irányt.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kissé borúlátó és gyanakvó a mai napon. Ne hozzon most végleges lépéseket, mert izgatott állapotában meggondolatlan lépéseket tehet.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás