RETRO RÁDIÓ

Kacsájával jár strandolni egy nyugdíjas - a páros jól megérti egymást

A Krím-félszigeten kacsájával jár strandolni egy férfi. Az állat imád vele úszni és mindent megeszik - halat, dinnyét -, amit ad neki a férfi, és imád hozzá „beszélni”. Rengeteg rajongójuk van már.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.01. 11:30
Krím-félsziget kacsa barátság

Több, mint két hónapja kezdődött Csika, a kacsa, és gazdája, Viktor Nyikolajevics barátsága. Az állatot a nyugdíjas egyik barátja kapta, valamiért cserébe. Még receptet is mellékeltek hozzá, egy jól bevált almásat. Aztán a két férfi belenézett - ahogy ők mondták -, a kacsa jóságos, hiszékeny szemeibe és nem volt erejük sült kacsát készíteni belőle.

Az állat Viktor Nyikolajevicsnél maradt a Krím-félszigeten, ahol a férfi a nyarait tölti, a kis házikójában. Együtt járnak strandolni a tengerpartra, a helyiek és a turisták legnagyobb örömére. A kacsa mindenhová követi gazdáját: a vízbe, a büfébe - ha van, halat eszik, de ha úgy adódik, almát is szívesen elfogad -, sőt, a naplementét is szívesen nézi vele. A maga módján egész nap megpróbál beszélgetni a férfival, folyton hápog neki és válaszol is gazdája kérdéseire.

 

Csika a kacsa

 

Viktor Nyikolajevicsnek nem ez az első tollas barátja. Tavaly is volt egy, ám őt sajnos egy róka elragadta. De azt mondja, Csikára most már jobban vigyáz: estére mindig bezárja egy ketrecbe. Nappal aztán kiengedi és a strandon együtt úszkálhat a gyerekekkel és vígan engedi, hogy a felnőttek fotózzák, videózzák.

A férfi Szevasztopolban, a Krím-félsziget délnyugati partján született, ahol egészen a nyugdíjas éveig hajóorvosként dolgozott, ám erről többet nem mesélt, mert, mint a Komszomolszkaja Pravdanak elárulta: titkos munkát végzett több éven át, így egykori munkájáról nem beszélhet. Ám annyit tudni lehet róla, hogy hajóval bejárta az egész világot, pontosabban a tengereket és óceánokat.

És hogy mi lesz Csika sorsa, ha a gazdája télre hazautazik? A férfi már megbeszélte egy családi ökopark tulajdonosaival, hogy pár hónapra rájuk bízza tollas barátját, és nyáron ott folytathatják, ahol abbahagyták.

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás