Dráma a McDonaldsnál, szerencséjük volt a rendőröknek

Autós üldözésre lettek figyelmesek az emberek. Egy nő értesítette a rendőrséget, miután a szeme láttára lopták el kocsiját.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.25.
autólopás

Autólopás miatt üldöztek egy nőt a rendőrök a massachusettsi Worcesterben. Egy nő értesítette a zsarukat, mert látta, ahogy a tettes elviszi autóját. Mivel a járműben van GPS, így követni tudta a tolvaj helyadatait.

Fotó: Pixabay

Mire a rendőrök kiértek, a tettes karambolozott egy másik járművel, de megállás nélkül elhajtott. Amikor kiszúrták a kocsit, bekapcsolták a villogót és felszólították a gyanúsítottat, hogy szálljon ki. Miután a rendőrök kiszálltak az autóból, a nő gázt adott és nagy sebességgel elhajtott - írja az abc-7.com. A rendőrök üldözőbe vették a lopott autót, de aztán inkább lassítottak és kikapcsolták a szirénájukat a baleset elkerülése érdekében.

Nem sokkal később a nő megéhezett, és felhagyva a meneküléssel egy autós McDrive-hoz hajtott. Amikor itt feltűntek az egyenruhások, megint menekülni próbált, még a rendőrautónak is nekihajtott. Ezután viszont elakadt kocsijával, így végül sikerült elfogni a 38 éves Johanna Gardellt. A történtek után egy sor bűncselekmény miatt kell felelnie.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás