RETRO RÁDIÓ

Itt a világvége, vérvörös árvíz öntötte el ezt a falut - Videó





A nem mindennapi esetet azonnal figyelmeztető jelnek kiáltotta ki egy prédikátor, aki szerint nemsokára bekövetkezik az apokalipszis.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.13.
áradás prófécia Világvége

Vérvörös víz áradt egy indonéz falu utcáira. A nem mindennapi jelenség egy világvége prédikátor szerint egy apokaliptikus jóslat beteljesülését jelentette.

Egy biztos az esettel kapcsolatban, hogy még Jeggot lakói is meglepődve tapicskoltak a vérnek látszó magas árvízben. Viszont egy egész egyszerű magyarázatot is találtak a vérfolyamra.

Jenggottól délre eső Pekalongat városa ugyanis a batikoláshoz használható élénk piros festék gyártásáról ismert. Ez pedig közismerten az a folyamat, amikor gyantával és viasszal színesítik be a szövetett, a bőrt vagy más tárgyak felületét erős színekkel. A legutóbbi heves esőzés okozta áradásba pedig belekerülhetett a festék.

Egy evangélikus YouTuber, aki a világvége jóslatairól vált híressé, úgy gondolja, a vérvörös víz egy bibliai csapás jele - írja a Daily Star.

„Apokaliptikus dolgok történnek az egész világon. A víz vérvörössé vált, a Himalájában letört gleccserek miatt, hatalmas áradások, földcsuszamlások és lavinák eljövetele várható. A gátak sem fogják megvédeni az embereket” - hangoztatta korábban a 340 ezer követővel rendelkező YouTuber.

„Indonéziában valóban vörös lett a víz és ez őrület. Egy hatalmas áradás következtében a víz élénkpirossá vált. De nem azért csoda ez, mert az egyik gyár miatt vörös színezék került a vízbe, ami elöntött egy egész várost, hanem mert nagyon kísérteties és ijesztő jelenség. A Bibliában is megjelenik ez a jel. Ez nem Isteni-jelenség volt, hanem ember okozta katasztrófa, de beteljesítő jóslat is egyben. Tehát ne feledjétek srácok, az Indonéziai eset egy figyelmeztetés volt” - mondta élő videójában Paul Begley prédikátor.





Ezeket olvastad már?
Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Vagány papi: ő a világ legöregebb gördeszkása – Fotó

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Megrázó képek – ezt tették a gepárdok a zebrával

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Az orvosok is elsápadtak attól, amit a fiú péniszében találtak

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Veszélyes örömforrás, ezzel a játékszerrel vigyázz az ágyban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás