RETRO RÁDIÓ

Agyő, klasszikusok! Meglepően élénkek lesznek idén az ősz színei





A szokásos szezonális galambszürke, visszafogott barna és a föld diszkrét színei helyett a divatdiktátorok idén merészen váltottak. Úgy döntöttek: nem fújnak visszavonulót, és az őszi bekuckózás helyett harsány színekkel ünneplik ezt az évszakot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.30.
fantasztikus színkavalkád

A természetes színvilág kedvelői most lépjenek egy nagyot, és nyúljanak bátran a sikkes, határozott színekhez. Ez az ősz garantáltan lendületes színkombinációkat tartogat.

Erőteljes szürke

A szofisztikált, lágy szürke árnyalat helyett idén az erőteljesen elegáns, határozott grafitszürke és a fénylő ezüstszürke követel helyet magának blézerfronton. Nagyon sikkes lesz tetőtől talpig szürkét hordani, de ez a klasszikus szín ideális alapot biztosít arra is, hogy akár más színnel keverve is kipróbáljuk. Bátran kombináljuk türkizzel, rózsaszínnel és élénk sárgával. A pasztell színeket felejtsük el, ha fel akarjuk dobni a szürkét.

Feldobja az őszi melankolikus színeit az élénk sárga Fotó: Shutterstock

Optimista narancssárga

A narancssárga nem éppen az ősz legnépszerűbb színe, most viszont egy izgalmas robbanás a palettán. Ez az árnyalat az optimizmust és a vidámságot jelképezi, amire nagy szükségünk lesz az esős napokon is. Idén a sötét cheddar árnyalat izgalmas újdonság, és mivel nem könnyű jól viselni, fűszerezzük egy kis fehérrel.

Bolondítsuk meg egy kis pirossal a ruhatárunkat Fotó: Shutterstock

Megrázó piros

Jöhet a testes merlot, a barnásvörös, a fügepiros, a csillis piros és a vörösáfonya! Már az is nagyon látványos, ha egy piros kiegészítővel dobunk fel egy visszafogott szettet. A klasszikus piros-fekete mellé építsük be a piros-bézs, a piros-lila és a piros-halványrózsaszín kombókat. Bizarrnak hangzik, de a hatás drámai lesz.

A rózsaszín mindig bájos Fotó: Shutterstock

Selymes rózsaszín

A szezon színeit a rózsás barack és a gyengéd, púderes pink jellemzik, ezért a gardróbból sem hiányozhat egy meleg kabát ebben a vidám színben. A tetőtől talpig rózsaszín outfitet felejtsük el, helyette gondolkodjunk fekete és türkizkék kiegészítőkben.

A kék nagyon jól áll a férfiaknak fehérrel együtt Fotó: Shutterstock

Karakán kék

A magabiztos kékek színek is hódítanak, a sláger a hűvös szürkéskék, a tekintélyes éjkék és a fénylő metálos kék. Remekül néz ki hófehér mellett, de jól mutat hozzá az élénk rószaszín, a zöld, a lila, az arany és az ezüst is.

A barna a rózsaszínnel is nagyon jól kombinálható Fotó: Shutterstock

Tudatos barna

A lágy mandulabarna, a gazdag mogyoróbarna, a kávéárnyalat és az aranyló tejkaramella tónus az, ami ősszel bármilyen alkalomra telitalálat. Remekül harmonizál vele a a rózsaszín és a bordó. Kiegészítők formájában tökéletes választás hozzá a fekete.

Az almazöld mindig jó választás Fotó: Shutterstock

Vagány zöld

A zöld árnyalatok tökéletesen illenek a városi ruhatárba. Az olívazöld és a kékeszöld tónusok az őszi-téli hónapok kedvencei. A zöld szín igazi jolly joker: csodásan mutat pinkkel, lilával és tengerkékkel.

A zöldnek többféle árnyalat is jól kombinálható Fotó: Shutterstock

 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Itt a csúnya pulcsi szezon: elképesztő az idei felhozatal!

Itt a csúnya pulcsi szezon: elképesztő az idei felhozatal!

2023 tavaszán könnyed és derűs lett a magyar divat

2023 tavaszán könnyed és derűs lett a magyar divat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás