Less be a Megyeri híd belsejébe! - Videó

A Magyar Közút az elmúlt napokban karácsonyfává alakította az M0-s autóúton található Megyeri hidat. Nézd meg, milyen belülről.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.26.
Módosítva: 2023.01.20.
Budapest

A  közútkezelő munkatársai egy olyan TikTok-videót tettek közzé, amelyben a hidat belülről is részletesen bemutatják és olyan helyekre vezetik a nézőket, ahol eddig csak kevesen járhattak.

 

A 35 emelet magas Megyeri híd pilonjai az elmúlt napokban 100 méter magas karácsonyfákká alakultak.  A látványosságnak hatalmas sikere van, az online térben és a helyszínen is, rengetegen keresték fel szenteste és karácsony első napján is az ünnepi díszbe öltözött hidat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Közút most egy exkluzív videót tett közzé a hivatalos TikTok-oldalán, ahol nemcsak kívülről mutatja be az ország egyik legnagyobb és legkedveltebb hídját, hanem betekintést engednek a híd belsejébe és a legmagasabb pontjára is, ahonnan még lélegzetelállítóbb látványt nyújtanak a 100 méter magas, karácsonyfává alakított pilonok.

@magyarkozut Csak kevesen juthattak eddig a 100 méter magas Megyeri-híd tetejére. Most @Pécsi Norbert Sándor kommunikációs vezetőnk egy exkluzív bejárást tart nektek, és kívül-belül, mindenhonnan megmutatja nektek nappal és éjszaka is a hidat. #magyarkozut #nekedbe #fyp #megyerihíd ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Az érdeklődők még ma, vagyis 2022. december 26-án sötétedéstől egészen másnap hajnalig tekinthetik meg személyesen is a zöldre festett pilonokat. Ezt követően december 30-tól január 1-ig, vagyis a hétvégén pompázik újra zöld színben a Megyeri-híd az esti órákban.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás