Mindent tud hazánk legmodernebb, speciális kutató-mentő terepjárója - Fotó!





Éjjel és nappal, az év bármely napján bevethető Magyarország legmodernebb speciális kutató-mentő terepjárója. A mentőorvosi minősítésű beavatkozó autó a jogszabályban előírt emelt szintű egészségügyi felszerelésével és többféle eszközével segíti a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkáját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.23.
adomány

Hegy, völgy víz és jég sem állhatja útját immár a mentésnek, köszönhetően az új kutató-mentő terepjárónak. A járművet a mentőorvosi felszerelés mellett hőkamerával, hangdetektorral, száloptikás- és csőkamerával, drónokkal, kötél- és búvártechnikával, világító rendszerekkel, valamint többféle rádiótechnikával és a mentőkutyák szállítását lehetővé tevő kennellel is ellátták.

A mentőkutyák is izgatottan várják a bevetéseket (Fotó: ÉRTÉKTÁR ZRT. PANNON)

A Magyarországon egyedülálló autónak köszönhetően hazánk évi 150 bevetésen részt vevő legismertebb mentőcsapata még több sikeres bevetésen vehet részt világszerte. A szolgálat a Mészáros Csoporttal együttműködő Takarékbank anyagi támogatásának köszönhetően cserélhette le a kiöregedett és jogszabályi előírásoknak már nem megfelelő mentőautóját az újra.

Kívül-belül jó ránézni a járgányra (Fotó: ÉRTÉKTÁR ZRT. PANNON)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás