Az Indiana Állami rendőrség nyomozást folytat egy olyan családi perpatvar ügyében, ami során egy 10 éves kisfiú meghalt és egy rendőrtisztet lábon lőttek.

A jelentések szerint péntek este riasztották a hatóságot az East Maple utca 294. számhoz. A kiérkező tisztek az otthonában találták William Sendelbachot (32), aki azonban nem hagyta magát. A férfi tűzet nyitott a rendőrökre, akik viszonozták a támadást. Végül úgy sikerült megállítaniuk Sandelbachot, hogy többször is megsebesítették. A tűzharcban az egyik tiszt is megsérült – írja a CrimeOnline.

Azonban a borzalom csak ezután következett. A rendőröket sokkolta, amikor rátaláltak a lakásban a leszúrt alig 10 éves kisfiúra. Kayden Sendelbach-ot az apja szúrta le miután összevesztek feleségével. Az indianapolisi Riley Gyermekkórházba szállították kritikus állapotban.

A nyomozás adatai szeret, a történteken túlmenően azzal is vádolják az őrjöngő férfit, hogy annak a bizonyos napnak a reggelén, többször is rálőtt fegyverével a környék kukásautójára. A sofőr szerencsére nem sérült meg. A férfi és a rendőrtiszt valószínűleg túlfogja élni a sérüléseit. A kisfiúnak azonban nem sok esélye volt, és a kórházban életét vesztette.