Egy féltékeny férj levágta feleségének a fejét Indiában, miután rajtakapta, hogy már megint a szomszédjukkal beszélgetett. A 40 éves Kinnar Yadav már régóta gyanakodott, hogy felesége, Vimla (35) hűtlen hozzá.

A helybéli lakosok ültették a férfi fülébe a bogarat, mivel többen is azt állították neki, hogy felesége egy Ravikan nevű férfival szokott találkozgatni, aki nem messze lakik a házuktól. Az egyik pénteken, amikor a férj hazatért, akkor látta meg az éppen beszélgető párost. Felesége hiába állította, hogy Ravakin bivalyt akart venni és ő csak tippeket adott neki. A férje felkapott egy baltát és azzal rontott rá a másik férfira. Miután pedig az elmenekült a helyszínről, megölte feleségét.

A házaspárnak két fia született Bhagat és Prahlad, akik a történtekkor nem voltak otthon – írja a Daily Star. A helybéliek elmondása szerint Kinnar felesége levágott fejét házuktól egészen a rendőrségig cipelte, ami nagyjából 3 km hosszú út. Majd 15 percen keresztül állt az őrs előtt, mire magas rangú tisztek letartóztatták.

Az elhunyt nő állítólag szeretőjét jelenleg is kórházban kezelik.