WEMOVE mobilitási park: az elektromos járműveké a jövő

Az elektromos roller és a tesztpálya csupán a kezdet – érdemes elmenned a WEMOVE mobilitási park ingyenes rendezvényére.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.16. 13:45
Módosítva: 2024.10.16. 14:59
Westend WEMOVE mobilitási park Magyar Autóklub

Mára valószínűleg te is megfigyelted, hogy a közlekedés egyre inkább átalakulóban van. Annak minden résztvevője számára egyre több lehetőség adott arra, hogy megtalálja a számára kedvezőt. Ennek ad teret a 2025 tavaszától működő WEMOVE mobilitási park, melynek helyszíne a Westend külső parkolójának legfelső szintje, ahol 2024. október 17-én egy ingyenes beharangozó rendezvényen várnak téged a program megalkotói.

A WEMOVE mobilitási park beharangozó rendezvényén több elektromos járművet is kipróbálhatsz  
Fotó: WEMOVE

A mobilitási park mindenkinek tartogat újdonságokat

A Westend, a Magyar Autóklub és a Jövő Mobilitása Szövetség közös eseménye a közlekedés minden résztvevője számára tartogat újdonságokat, így érdemes élni a mobilitási eszközök kipróbálása adta lehetőséggel. Lesz kint elektromos roller, elektromos kerékpár, elektromos robogó, valamint a partnerek által biztosított autók is.

A Magyar Autóklub egy rollertesztpályával lesz kint most csütörtökön, melyhez az elektromos rollereket is biztosítjuk. Ezenkívül a biztonságiöv- szimulátorba is beülhetnek a 18. életévüket betöltött látogatók. Ezzel azt mutatjuk be, hogy egy valós ütközés során hogyan véd meg és mennyire fontos a biztonsági öv használata

– mondta a Ripostnak Orosz Sarolta, a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági szakágának igazgatója a 2024. október 17-ei beharangozó rendezvény kapcsán. A 12-13 éves korosztály számára kipróbálható rollerek, valamint a korábban említett elektromos járművek mellett az egyik partner, a Porsche Hungaria által biztosított Volkswagen, Skoda és Cupra városi mobilitásra szabott autóit is ki lehet majd próbálni a helyszínen.

A sok-sok érdekesség megmutatása és kipróbálása mellett ez elsősorban egy beharangozó rendezvény a jövő év tavaszától elérhető, állandó, WEMOVE mobilitási park kapcsán, mely hosszú távon lesz látogatható

– hangsúlyozta a Ripostnak Orosz Sarolta. Bár maga a mobilitási park csak 2025 tavaszától nyit, az október 17-ei, csütörtöki ingyenes rendezvényre mindenképp érdemes kimenni, hiszen az egész olyan lesz, mint egy elektromos eszközöket is tartalmazó játszótér.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás