Szívszorító videó: lebénult a balesetben megsérült 14 éves Bogi – gépek tartják életben

A lánynak sok terve volt, ma azonban már beszélni sem tud...



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.16. 14:00
baleset kislány lebénult

Az egyik autó felborult, a másiknak eltűnt az eleje, kirobbantak benne a légzsákok – először ennyit lehetett tudni a balesetről, ami a 63-as főúton, Aba közelében történt. Aztán egyre több és több részlet derült ki, például, hogy egy 14 éves kislány és családja éppen az iskolai ballagásáról tartott hazafelé, amikor megtörtént a baj.

Bogi rendkívül súlyos balesetet szenvedett  Fotó: TV2

2024. június 21-én Bogi – aki az összeroncsolódott autóban ült a szüleivel, és nagy tervei voltak a baleset előtt – most deréktól lefelé teljesen lebénult. A baleset következtében önállóan még levegőt sem tud venni.

Az ütközés során mi is megsérültünk, a férjem kevésbé, nekem lett kéztörésem, illetve szegycsonttörésem. Bogi sajnos súlyosan megsérült, lett csigolyatörése, és lett egy vérömleny, amely több helyen megnyomta a gerincvelőjét, ezáltal le is bénult és nem tud önállóan lélegezni

– magyarázta az édesanya.

Most jelenleg arra várunk, hogy tüdőrekeszizom műtétje lesz, várhatóan 21-én. Ezt követően rehabilitációra fogunk menni Budapestre, ettől azt várjuk, hogy talán még a mozgásában is tudnak majd javítani rajta.

A 14 éves kislány beszélni sem tud, így a kommunikáció is nehéz, de a család folyamatosan vele van és próbálják leolvasni a szájáról, amit mond, illetve segíteni őt. Az orvosok nem tudnak sok jót jósolni, így az anya lélekben már felkészült az új életükre – tudta meg a Tények.

A teljes lakást át kell alakítani az ő helyzetére, a szobáját is akadálymentesíteni, erre próbálunk most gyűjteni és támogatást kérni. Új, speciális ágyra lesz szüksége, olyan kocsira, amibe be tud majd ülni, ebben szeretnénk a támogatását kérni mindenkinek, akinek lehetősége van rá.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás