Alvajárás közben tűnt el otthonról a 10 éves kislány, elképesztő módon sikerült megtalálni

A kislány megtalálásáért példátlan összefogás történt.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.
alvajárás rendőrség eltűnés

Az emberfeletti összefogás és a modern technika segített egy eltűnt kisgyermek megmentésében. A szinte példátlan esetre a rendőrség hívta fel a napokban a figyelmet, miután a kétségbeesett szülők bejelentést tettek az amerikai Louisiana államban még szeptember 14-én éjszaka. A hívás arról szólt, hogy 10 éves kislányuk éjjel egy szál pizsamában és papucsban hagyta el az otthonát, méghozzá úgy, hogy közben alva járt.

alvás
Alvajáróként tűnt el a kislány / Fotó: pexels (Illusztráció)

Az alvajáró gyermek felkutatására Shreveport város közössége összefogott. A rendőrök önkéntesek és vadőrök bevonásával még az éjszaka megkezdték a keresést. A vadkamerák felvételei alapján kiderült, hogy a kislány öntudatlan állapotban egy közeli erdőbe ért.

Ez a felfedezés komoly aggodalmat jelentett, hiszen teljesen kiszolgáltatott állapotban volt a kiszámíthatatlan veszélyekkel teli természetben. Ezért drónnal folytatták a kutatást

– írja oldalán a rendőrség hozzátéve, hogy ezt követően szerencsére kevesebb, mint 24 óra alatt megtalálták a kislányt

A drón által megadott koordináták után az odaérkezők azonnal betakarták a kihűlés közelében lévő gyermeket. Szerencsére nem esett nagyobb baja, csak a folyadékhiány tüneteit mutatta. 

Az alvajárás nem veszélytelen egészségügyi probléma. A kislány felkavaró esete is felhívta rá a figyelmet, ugyanis több mint három kilométert tett meg anélkül, hogy tudatában lett volna cselekedeteinek.

A kislány megtalálásáról a fotó IDE kattintva érhető el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás