Szentkirályi Alexandra keményen odaszólt Karácsonynak: „Nem kioktatást, meg ingyen lángost kértünk”

Szentkirályi Alexandra mindent igyekszik megtenni a fővárosiak jólétéért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.21. 17:40
Karácsony Gergely közlekedés Szentkirályi Alexandra Budapest

Mint ismert, Szentkirályi Alexandra egy kérést intézett még a hét elején Karácsony Gergely főpolgármester felé, miszerint tegye lehetővé, hogy a BKK járatait mindenki ingyenesen használhassa a rakpart lezárása idejére. Szentkirályi Alexandra akkor kiemelte: az árvíz miatt le kellett zárni a rakpartokat, emiatt lelassult a közlekedés Budapesten. 

 

Erre Karácsony Gergely válasza nevetve csupán annyi volt: „Persze, meg adjunk még mindenkinek egy lángost.” Ebből a köztévében tett egyszerű, de annál sokkal beszédesebb reakcióból egyértelműen látszik, mennyire nem törődik valójában Karácsony Gergely a fővárosiakkal. Így Szentkirályi Alexandra ismét válaszlépésre szánta rá magát. 

„Nem kioktatást, meg ingyen lángost kértünk a főpolgármestertől, hanem csak azt, hogy a nehéz helyzetben tegye egyszerűbbé a budapestiek életét” – kezdte Szentkirályi Alexandra Facebook- videójában. 

„Úgy látszik, hogy a főpolgármester nagyon el van foglalva a szivárványkoalíció kialakításával, de közben nem lehet ennyire érzéketlen a budapestiek problémái iránt. Nem ingyen lángost kértünk, hanem azt, hogy egy ilyen helyzetben figyeljen oda a budapestiek igényeire és tegye egyszerűbbé az életüket” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra, hiszen ez lenne valójában a főpolgármester feladata. 

Karácsony Gergely megint pénzhiánnyal próbált takaródzni, és megmagyarázni  a segítségnyújtás elmulasztását. Szentkirályi Alexandrának erre is megvolt a válasza!

„Talán ha a nyári 200 millió forint prémium helyett kevesebbet fizetett volna ki a balos tanácsadóknak akkor lenne erre is pénz. Ehelyett kapjuk a jól bevált cinizmust és a felelősséghárítást” – zárta sorait Szentkirályi. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás