„Szellem szállta meg a házat, és ő szórakozik velem” – papot hívott a házhoz a tóalmási Fruzsina

Fruzsina sosem gondolta volna, hogy ekkora kalamajkába keveredik. Bár szellem nem volt házban, mégsem volt teljesen egyedül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.08.
Módosítva: 2024.09.08.
állat furcsa szellem nyest

Az embereket mindig is foglalkoztatta, hogy mi történik velünk a halálunk után. Sokakat megnyugtatna, ha lenne bizonyíték arra, hogy bizony van élet a halál után. Hiszen hova is tűnik a lélek, ha meghal valaki? Azok az emberek, akik halálközeli élményt éltek meg, szintén furcsa beszámolókkal kecsegtetik a hozzátartozókat. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg ember azt állítja, találkozott már szellemmel. Egyelőre nincsen tudományos bizonyíték arra, hogy nemcsak a képzeletünk játszik velünk, de egy biztos: ha furcsa dolgokat hallasz az éjszaka közepén és egyedül vagy otthon, minden lehetséges túlvilági teória megfordul a fejedben.

szellem, paranormális, ijesztő
Szellemre gyanakodott a fiatal nő – Fotó: unsplash.com

A tóalmási fiatal nő a közösségi oldalon mesélte el, hogy az utóbbi pár napban rengeteg ijesztő és furcsa dolog történik az otthonában. Ahogy arról Fruzsina követőinek beszámolt, szülei elutaztak egy külföldi nyaralásra, és őt kérték meg, hogy addig vigyázzon a családi házra. 

„Nem bántam, hogy haza kell mennem, igazából kicsit még vártam is. Amióta egyetemista vagyok, Budapesten élek a barátnőmmel egy albérletben, és bár nagyon szeretem a folyton nyüzsgő Budapestet, néha jó visszatérni vidékre” – kezdte bejegyzésében Fruzsi.

Már első este, amikor lefekvéshez készülődött, furcsa hangokat hallott a padlásról. Állítása szerint olyan volt, mintha valaki csoszogva sétálna odafent.

Hamar elhessegettem a gondolatot. Próbáltam bemagyarázni magamnak, hogy csak beképzelem az egészet, úgyhogy inkább bebújtam az ágyba és felhangosítottam a tévét

– írta.

Másnap késő este azonban újabb ijesztő zaj zavarta meg a nyugalmát. 

Hallottam, hogy valami a karmaival kaparja a falat. Nagyon megijedtem, azonnal kipattantam az ágyból, és körbenéztem először a szobában, majd az egész lakásban, de semmit sem találtam. Ekkor eszembe jutott, hogy lehet, hogy egy szellem szállta meg a házat, és ő szórakozik velem

– folytatta.

Fruzsina egész éjjel aludni sem tudott, ugyanis az agya sorra gyártotta a rémképeket a fejében. Eszébe jutott minden horrorfilm és minden rémtörténet, amit életében látott és hallott.

A harmadik napon észrevettem, hogy egy-két tárgy is elmozdult a helyéről. Felcsavarodott a szőnyeg széle, felborult a padlóváza, és még sorolhatnám. Ekkor úgy döntöttem, hogy elég, és azt tettem, amit a filmekben láttam: felhívtam egy papot, hogy mikor tudna eljönni megszentelni a házat

– olvasható a posztban.

Fruzsina még le is fotózta az állatot – Olvasói fotó

Egy igazán szellemes találkozás

Ám hiába minden erőfeszítés, a pap csak pár nap múlva tudta volna meglátogatni a házat. A történet azonban még nem ért itt véget.

Reggel kimentem a konyhába kávét főzni, amikor megláttam... Egy nyest állt a konyhapult kellős közepén. Amikor megláttam, felsikítottam 

– árulta el.

Végül az ijedtség nevetésbe váltott át, hiszen rájött, hogy akkor valószínűleg az állat garázdálkodott a házban, és miatta nem tudott napokig aludni.

Kinyitottam a ház ajtaját és a terasz ajtót is, majd kimentem a kertbe, és megvártam, amíg magától elhagyta az otthonunkat. Szegény valószínűleg jobban megijedt, mint én tőle. A kertben pár percig még néztük egymást, majd hátat fordított nekem, és elrohant. Úgy tűnik, az én »szellemem« lelke megbékélt

– zárta történetét poénosan.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás