„Itt jön a repülő csészealj” - Ezrek látták a fényes nappal megjelent UFO-t a város felett - Videó

Rejtélyes jelentés bukkant fel egy gumiabroncsos felett.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.21. 20:30
ufo felhőfolt város

Sokkot kaptak a lakosok egy mexikói városkában, miután a nap közepén jelent meg felettük egy titokzatos tárgy. Általában az UFO-kat (Univerzális Földönkívüli Objektum) az éjszaka közepén szokták észlelni, de e legutóbbi eset fényes nappal történt a nyugat-mexikói Guadalajara városában. 

Fotó: Pexels

„Itt jön a repülő csészealj” – hallani Eduardo Chavesz, egy felni és gumiabroncsbolt tulajdonosának hangját a nem mindennapi felvételen. Az üzlete fölött megjelenő rejtélyes jelenségről felvételt is készített, amit azóta már 6,3 millióan néztek meg.

Egy másik, több mint 1,7 millió megtekintéssel rendelkező videón látható, hogy ugyanez a tárgy látszólag alacsonyabb magasságban, egy fehér felhőfolt alatt repül.

„Amikor megláttam, lenyűgözött, de ahogy teltek a percek, normálisabban is megláttam, és akkor készítettem el a videót” - mondta Chavez, aki hisz abban, hogy van élet a Földön kívül, azt kívánta, bárcsak ő is szerepelt volna a videóban.

A vad videók véget nem érő beszélgetést váltottak ki arról, hogy létezik-e élet a Földön kívül. Bár akadnak olyanok is, akik inkább azt feltételezik, hogy csak egy igen jó marketing fogásról van szó. 

„Van egy másik UFO, ami nagyon gyorsan elhalad a mozdulatlan mögött. Párszor meg kell állítani a videót, amíg meglátod. Túl gyors” - kommentálta az egyik TikToker. 

„Néhányan a felhők között repülnek a háttérben, úgy mozognak, mintha a gravitáció nem is létezne, őrült manővereket végrehajtva!” - tette hozzá egy másik.

Az egyik TikTokos így viccelődött: „Azt mondta, hogy leszedték a kerekeket az ufókról, amikor jöttek útbaigazítást kérni”.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás